SERKAN KÜÇÇÜK VE BEN ARAMIZDA GEÇEN ÜZÜCÜ OLAY.

mumit

Takipçi Üyemiz
Geçtiğimiz Temmuz ayın yarışmadan çıkan madalya olayı Serkan Küççük e madalya çalmakla suçlamıştım.

2003 yılından beri yarışmalara giderim ve gezerim. Tarih tam hatırlamıyorum ama Yarışma PERPA TİCARET MERKEZİ’nin en üst katında yapıldığı yarışmalarda madalyamıydı puan kartımıydı yüzünden kavgalar olmuştu. Serkan Küççük le geçen tatsız olayı aynı yukarda bahsettiğim olaya benziyor.

Madalya dağıtımı esnasında Serkan bey’in kafeslerden madalya taşıdıklarını görünce bende  çaldıklarını düşünerek suçladım. Çünkü; Papağan üretici Ramazan Şahin abimiz ve TKKKF de görevli ismini bilmediğim bir arkadaş derece alan kuşların Madalya eksikliği sorduğumda  Merak etmeyin madalya takmaya devam ediyoruz hepsine madalya takacağız denildi ve buna rağmen madalyalar eksik hatta üstünde gördüğüm 1. Madalya Jumbo Çekinik parçalıda ve birkaç kuşlarda gördüğüm halde daha sonraki saatlerde tekrar baktığımda madalyanın yerinde olmadığını görmüştüm.  Kesinlikle çamur atıp izi kalsın diye ve kıskanmayı aklımın ucundan bile geçmedi. Bundan emin olabilirsiniz.

Samsundaki dernekte bir arkadaşım yarışmaya ilk defa katılan yarışmacının yanlış anlaşılmasına sebep olacak davranışlarda bulunduğu için doğal olarak suçlayacaklardır daha önce de böyle olaylar olmuştur, demişti.  Bu sebeple hata yaptığımı düşünerek
Serkan (Küççük) Bey e suçlamış olduğum için kendisine ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM ve buradaki arkadaşlarımıza Serkan beye yanlış tanıtılmasına sebep olduğum için ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM.

Serkan bey , merhametini gösterip HAKKINI HELAL ETMENİ İSTİYORUM. Ben kul hakkını çok dikkat eden ve önem veren biriyim. Bu yaptığım hatamı lütfen helal ediniz.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
özür dilemek bir adım atmak büyük bir erdemdir.
Tebrik ederim sizi inşallah sorununuz güzel neticelenir.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Tebrik ederim. Sergilediğiniz erdemlik ve büyük bir davranış biçimi  squint

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Mehmet bey örnek davranışınız için sizi tebrik ederim. Serkan abiyi hepimiz zaten tanıyor ve onun öyle birşey yapmadığını, yapmayacağını biliyoruz. Sizin bu durumu vicdanen netleştirmeniz ve olayın çözümlenmesi beni çok mutlu etti. Keşke herkes hatalarını düzeltmeye çalışsa tekrar tebrikler.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
örnek davranışınızdan dolayı size teşekkür ederim.serkan beyinde hakkını helal edeceğine inanıyorum.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Özür Dilemek Erdemdir  Bu Konuda Sizi Tebrik Ederim Serkan Küçük  Bazı Neden Ve Olaylardan Dolayı Şu an Siteye Girmiyor . Ben Özrünüzü İlettim Saygılar Dilerim Size Selahattin Abinin Dediği Gibi Biraz Değiştiriyorum.. Umarım senin bu davranışın tüm arkadaşlarımızın Ve Büyüklerimizin Ve Abilerimizin  arasındada çoğalır laf Gitti Gidecegi yere
İYİ FORUMLAR DİLERİM..

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Özür Dilemek Erdemdir  Bu Konuda Sizi Tebrik Ederim Serkan Küçük  Bazı Neden Ve Olaylardan Dolayı Şu an Siteye Girmiyor . Ben Özrünüzü İlettim Saygılar Dilerim Size Selahattin Abinin Dediği Gibi Biraz Değiştiriyorum.. Umarım senin bu davranışın tüm arkadaşlarımızın Ve Büyüklerimizin Ve Abilerimizin  arasındada çoğalır laf Gitti Gidecegi yere
İYİ FORUMLAR DİLERİM..

mehmetbayram

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
bayram
özür dilemek kimseyi küçültmez önemli olan hatayı yapan kişinin hatasını anlaması saygılar...

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
özür dilemek bir adım atmak büyük bir erdemdir.
Tebrik ederim sizi inşallah sorununuz güzel neticelenir