Sezgin ANIL Dostuma Çok Teşekkür Ederim

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Engin ALTUN' Alıntı:
Maşallah çok güzel kuşlar edınmışsınız Sezgın beyın kuşlarına kendisinde zaten tartışılmaz bendede çok emeği vardır sağolsun

Teşekkürler Engin Hocam. Beğendiğinize Sevindim. Kuşlarından Ziyade Sezgin'in Kişiliği, Muhabbeti Ve Dostluğu Bir Başkadır.  ;)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah Dostum yazını gördüm onure oldum ben bişey yapmadım inan senin içindeki bu kuş sevgisi ve temiz kalbin herşeyi kendi kendine oluşturdu zaten benimde bir parça katkım olduysa çok mutlu olurum Kuşların hepsine tek tek Maşallah. İnşallah tüyleri kadar yavru alırsın arada bizede düşer belki kıyıdan köşeden :) Allah bol bereket nasip etsin

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah erkan bey kuşlar gerçekten sezgin kardeşim gibi 10 numara sürekli dile getirdiğimiz konu bu bilinen güvenilir bir üreticiden kuş alın pişman olmazsınız en bariz örneği ortada işte hayırlı uğurlu olsun

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ali ŞENER' Alıntı:
maşallah 10 numara kuşlar özelikle 5 numaya bittim hayrını görün sezgin kuş kalitesi ortada
sohbetide güzel bir arkadasımızdır
5. fotodaki erkek müthiş dişi ayrı bir güzellik....  gerçi diğer kuşlarda harika hepsi birbirnden güzel bakımlı kuşlar  thumbsupbo alkisd smileki

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Sezgin ANIL' Alıntı:
Maşallah Dostum yazını gördüm onure oldum ben bişey yapmadım inan senin içindeki bu kuş sevgisi ve temiz kalbin herşeyi kendi kendine oluşturdu zaten benimde bir parça katkım olduysa çok mutlu olurum Kuşların hepsine tek tek Maşallah. İnşallah tüyleri kadar yavru alırsın arada bizede düşer belki kıyıdan köşeden :) Allah bol bereket nasip etsin

Amin Rabbim Hepimizin Emeğini bereketli Etsin İnşallah... Kümes senin Sezgin hatırlatmaya gerek varmı...  :D

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN

Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
maşallah erkan bey kuşlar gerçekten sezgin kardeşim gibi 10 numara sürekli dile getirdiğimiz konu bu bilinen güvenilir bir üreticiden kuş alın pişman olmazsınız en bariz örneği ortada işte hayırlı uğurlu olsun

Kesinlikle Haklısın Halil Hocam...  evil_idea

Habil TANTA' Alıntı:
maşallah maşallah. çok güzeller...

Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Allah nazardan saklasın maşallah

Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
kuşlar güzel maşallah allah nazardan saklasın

Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
5. fotodaki erkek müthiş dişi ayrı bir güzellik....  gerçi diğer kuşlarda harika hepsi birbirnden güzel bakımlı kuşlar  thumbsupbo alkisd smileki

Teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim...  :)