Engin ALTUN' Alıntı:Maşallah çok güzel kuşlar edınmışsınız Sezgın beyın kuşlarına kendisinde zaten tartışılmaz bendede çok emeği vardır sağolsun
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:maşaallah güzel kuşlar ..... tüyleri kadar yavrularınız olur inşaallah .... baki kalan dostluklardır .
5. fotodaki erkek müthiş dişi ayrı bir güzellik.... gerçi diğer kuşlarda harika hepsi birbirnden güzel bakımlı kuşlar thumbsupbo alkisd smilekiAli ŞENER' Alıntı:maşallah 10 numara kuşlar özelikle 5 numaya bittim hayrını görün sezgin kuş kalitesi ortada
sohbetide güzel bir arkadasımızdır
Sezgin ANIL' Alıntı:Maşallah Dostum yazını gördüm onure oldum ben bişey yapmadım inan senin içindeki bu kuş sevgisi ve temiz kalbin herşeyi kendi kendine oluşturdu zaten benimde bir parça katkım olduysa çok mutlu olurum Kuşların hepsine tek tek Maşallah. İnşallah tüyleri kadar yavru alırsın arada bizede düşer belki kıyıdan köşedenAllah bol bereket nasip etsin
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:maşallah erkan bey kuşlar gerçekten sezgin kardeşim gibi 10 numara sürekli dile getirdiğimiz konu bu bilinen güvenilir bir üreticiden kuş alın pişman olmazsınız en bariz örneği ortada işte hayırlı uğurlu olsun
Habil TANTA' Alıntı:maşallah maşallah. çok güzeller...
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:Allah nazardan saklasın maşallah
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:kuşlar güzel maşallah allah nazardan saklasın
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:5. fotodaki erkek müthiş dişi ayrı bir güzellik.... gerçi diğer kuşlarda harika hepsi birbirnden güzel bakımlı kuşlar thumbsupbo alkisd smileki