SHOW JUMBO AİLESİ :)

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
maşallah . bir türlü bende başaramadım hocam yaw üretimhane yaptılar 2 defa evde yapmıyorlar anlamadım bişi bendede 2 çift var .

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Barış URGEN' Alıntı:
maşallah . bir türlü bende başaramadım hocam yaw üretimhane yaptılar 2 defa evde yapmıyorlar anlamadım bişi bendede 2 çift var .
Yavrudan alıp ev ortamında büyütürseniz, gerekli bakım ve evde nacizane sağlabilecek uygun bi ortamda 2 çift olursa birde imkansız değil aslında sadece sabır ve emek istiyor, tabi kuşlarınızın temiz kana sahip bakıcı kuslar olmasıda önemli, daha önce bende bi ara bi üretimhanye bırakmayı düsünmüstüm hatta balkona yazın onlara daha uygun bi ortam hazırladım başka bi üretimhaneye bırakmaya gönlüm razı gelmedi, ama neyazık ki 1.5 sene kadar bekleyip yavru almamıstım sonra yeterince beklediğimi düşünüp dişiyi elden çıkardım yavrudan aldım ve bu dişi 5 buçuk aylık şuan altında 2 tane yavrusu var 1 yumurta daha dolu ve  ilk kuluçkasını 5/3 tamamlıyacak Allahın izni ile tabi fena değil :) kızgınlık yumurtasını saymıyorum, inşallah sizde muradınıza erersiniz sabır işi :)

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
7 günlük, 4 günlük, 2 günlük bebekler büyüyo.. Allah nasip ederse bide tüylendiklerinde atarım resimlerini bakalım nasıl olacaklar :)

An itibari ile çekilen resimlerdir.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Büyüyoruz Maşallah :) İlk yavru babası gibi yeşil sarı parçalı olmasada mavi beyaz parçalı olacak , diğerleri nasıl olur zaman gösterecek , iyi forumlar.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Mert AYDIN' Alıntı:
büyüsünlerde tava yapalım :D :D

maşallah tosunlara...
evil_idea tam tavalık zaten bunlar hele bi büyüsünlerde :)))  anlaşılmıyor burda ama yakından incelediğimde üçüde erkek olacak gibi aksi gibi dişi lazım olurken nedense hep böyle oluyo bunada çok şükür yapıcak bişey yok :)))

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri
Maşallah,

Bende bir ev hobici olarak 1 senedir evde yavru almaya çalışıyorum ama malesef üretimhaneden gelen hazır çiftlerden evde verim almak çok zor. Yeniden kendi sistemimi kuruyor ve kaliteli birkaç yavru toparlıyorum ve sabırla ev ortamımda büyütüp yavru almaya karar verdim.Umarım emeklerimiz boşa gitmez.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Atakan ASLANTÜRK' Alıntı:
Canan NUMAN' Alıntı:
Maaşallah. Tüyü kadar yavruları olsun.
Teşekür ederim, iyi dilekleriniz için inşallah daha iyileri sizlerin olur.

Evren İŞERİ' Alıntı:
Maşallah,

Bende bir ev hobici olarak 1 senedir evde yavru almaya çalışıyorum ama malesef üretimhaneden gelen hazır çiftlerden evde verim almak çok zor. Yeniden kendi sistemimi kuruyor ve kaliteli birkaç yavru toparlıyorum ve sabırla ev ortamımda büyütüp yavru almaya karar verdim.Umarım emeklerimiz boşa gitmez.
İyi dilekleriniz için teşekkürler, Olayı çözmüşsünüz :) bende 2 sene beklemistim en güzeli yavruyken alıp ev ortamına büyütüp üretimektir.