hasan us
Uzman Üyemiz
Karahan UZUN.' Alıntı:MAŞALLAH
Mert AYDIN' Alıntı:maşallahhhh
Teşekkür ederim, herkese hayırlı günler, hayırlı üretimler dilerim.Şemsettin SEVİNÇ' Alıntı:maşaallah hayırlı üretimler
Karahan UZUN.' Alıntı:MAŞALLAH
Mert AYDIN' Alıntı:maşallahhhh
Teşekkür ederim, herkese hayırlı günler, hayırlı üretimler dilerim.Şemsettin SEVİNÇ' Alıntı:maşaallah hayırlı üretimler
Yavrudan alıp ev ortamında büyütürseniz, gerekli bakım ve evde nacizane sağlabilecek uygun bi ortamda 2 çift olursa birde imkansız değil aslında sadece sabır ve emek istiyor, tabi kuşlarınızın temiz kana sahip bakıcı kuslar olmasıda önemli, daha önce bende bi ara bi üretimhanye bırakmayı düsünmüstüm hatta balkona yazın onlara daha uygun bi ortam hazırladım başka bi üretimhaneye bırakmaya gönlüm razı gelmedi, ama neyazık ki 1.5 sene kadar bekleyip yavru almamıstım sonra yeterince beklediğimi düşünüp dişiyi elden çıkardım yavrudan aldım ve bu dişi 5 buçuk aylık şuan altında 2 tane yavrusu var 1 yumurta daha dolu ve ilk kuluçkasını 5/3 tamamlıyacak Allahın izni ile tabi fena değilBarış URGEN' Alıntı:maşallah . bir türlü bende başaramadım hocam yaw üretimhane yaptılar 2 defa evde yapmıyorlar anlamadım bişi bendede 2 çift var .
Teşekür ederim, inşallah.Vedat MUT' Alıntı:Maşallah,inşallah sağlıkla büyür ufaklıklar.
evil_idea tam tavalık zaten bunlar hele bi büyüsünlerdeMert AYDIN' Alıntı:büyüsünlerde tava yapalım![]()
maşallah tosunlara...
Atakan ASLANTÜRK' Alıntı:maşallah
Teşekür ederim, iyi dilekleriniz için inşallah daha iyileri sizlerin olur.Canan NUMAN' Alıntı:Maaşallah. Tüyü kadar yavruları olsun.
İyi dilekleriniz için teşekkürler, Olayı çözmüşsünüzEvren İŞERİ' Alıntı:Maşallah,
Bende bir ev hobici olarak 1 senedir evde yavru almaya çalışıyorum ama malesef üretimhaneden gelen hazır çiftlerden evde verim almak çok zor. Yeniden kendi sistemimi kuruyor ve kaliteli birkaç yavru toparlıyorum ve sabırla ev ortamımda büyütüp yavru almaya karar verdim.Umarım emeklerimiz boşa gitmez.