SHOW JUMBO KÜMESİM / SALİH ÖZDEMİR

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Maşallah hepsi birbirinden güzel.. Nazar değmesin..Hayırlı üretimler 

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
maşallah abi herzamanki gibi 10 numara kuşlar..Hayırlı üretimler..

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
maşallah salih gene döktürüyorsun allah nazardan saklasın hepsi pırıl pırıl olmuş heleki yavru mor spangle:))

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar dualarınız için allah razı olsun. Kuşlarıma verdiğim mamaya gelecek olursam, mama olarak cede mama kullanıyorum içerisine ayrıca kendi hazırladığım özel kekimi kurutup iişlemlerden geçirdikten sonra katıyorum. nemlendirme içeriği olarak.. havuç, brokoli, kırmızı pancar, kırmızı yağ biberi, elma, kereviz, portakal rendesi, spirulina ve un kurdu bulunmaktadır. Kuşlarımın ağızları turuncu olmasının sebebide kırmızı yağ biberini bütün olarak veriyorum 3-4 günde bir kemirmeleri için. Bu arada kümesimde verdiği bilgilerle ve manevi olarak dostluğunu eksik etmeyen Yavuz Alptekin ve Hakkı BARIŞKAN'a kümesime güzel kuşlar katan ve samimi dostum Burhan Kademe bu işe gönül verdiğimde hep destek olan Salih KARAVUŞ'a tanışmalarımıza vesile olan Dernek Başkanımız Selahattin Güçlü vee hergün sohbet ettiğim kadim dostlarıma buradan minnet dolu teşekkürler ederim.