Show jumbo yavru arıyorum (diyarbakir)

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
2 dışı 2 erkek show jumbo yavrusu  lazım. Mümkünse resimleri görmek istiyorum  ve diyarbakir a gönderebilecek durumda olan arkadaslar yazarsa sevinirim. Adet Fiyatı 100 tl verebilirim.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
İsmail GÜZEL' Alıntı:
2 dışı 2 erkek show jumbo lazım. Mümkünse resimleri görmek istiyorum  ve diyarbakir a gönderebilecek durumda olan arkadaslar yazarsa sevinirim. Adet Fiyatı 100 tl verebilirim.
İsmail bey merhabalar show jumbo istediginizi belirtip 100 tl fiyat biçmişsiniz saglam kuş istiyorsanız bence aslaa bu fiyata bulamazsiniz.

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Ben ayıracagim bütçeye göre yazdım.  Bulunur buldum da geç kaldım bulunmasada sabırla bekliycez. Yavru istiyorum mesajda yazmayı unutmuşum hemen ekliyorum

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
İsmail GÜZEL' Alıntı:
Ben ayıracagim bütçeye göre yazdım.  Bulunur buldum da geç kaldım bulunmasada sabırla bekliycez. Yavru istiyorum mesajda yazmayı unutmuşum hemen ekliyorum
Umarım aradıgınızı en kısa zamanda bulursunuz.  Eger DİYARBAKIR merkezde iseniz dağkapı da kılıç çı pasajın da Gani abinin yanına ugramanızı tavsiye ederim çok güzel kuşlar gelmiş ti dün 2 çift aldım kuşlar çok yapıli ve güzeller .fiyatlarıda uygundu.

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Gani benim yakın arkadaşım.  O baktıkların çek ordan kendime 16 çift yerli ayırmışim benim kümese o binada 5 çift çekte başka yerde ayarladim 1 çift show jumbo da başka yerde ayarladim bekletiyom 20 Şubat kadar havalar biraz daha isimsin diye bana 5 çift jumbo yavrusu daha lazım bir arkadaşın yumurtalar onlar çıksa ordanda inşallah nasip olur gereksinim biter

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
İsmail GÜZEL' Alıntı:
Gani benim yakın arkadaşım.  O baktıkların çek ordan kendime 16 çift yerli ayırmışim benim kümese o binada 5 çift çekte başka yerde ayarladim 1 çift show jumbo da başka yerde ayarladim bekletiyom 20 Şubat kadar havalar biraz daha isimsin diye bana 5 çift jumbo yavrusu daha lazım bir arkadaşın yumurtalar onlar çıksa ordanda inşallah nasip olur gereksinim biter
Gani abi çok iyidir 2005 ten beri kendisi ile alış veriş yapıyorum bu son parti güzel kuşlar vardı jumbo yoktu dogrudur belki lazım olur diye söyledim bilginiz varmış zaten  hayırlısıyla bulup tamamlarsınız İnşallah.

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Hayırlısı olsun ismail bey inşallah bulursunuz.
Telefonda konuşmuştuk sanırım, fiyatlar biraz yüksek ince eleyip sık dokumak lazım.  Bazı üreticiler kuşu na çok fiyat çekerek kendine iyi üreticiler arasında yer edinmeye çabalıyor.  Kendi sattigim kuşlara bakıyorum bir de piyasadaki kuşlara bazıları gerçekten uçmuş ya da çok kuş tüyü yutmus uçmaya çalışıyor.
Diğer taraftan bakınca 100 liraya da bulursunuz illa ki ama vasfı ne olur bu sizin karariniz.
Bana kuş soran ya da tanıştığım insanlara hep dediğim bişey var kuş alırken 2 kriter etkili birincisi maddi ikincisi Vasıf. Sizin için hangisi öncelikli ona karar vermelisiniz ikisi aynı anda olmuyor maalesef.