torin_x
Takipçi Üyemiz
2 dışı 2 erkek show jumbo yavrusu lazım. Mümkünse resimleri görmek istiyorum ve diyarbakir a gönderebilecek durumda olan arkadaslar yazarsa sevinirim. Adet Fiyatı 100 tl verebilirim.
İsmail bey merhabalar show jumbo istediginizi belirtip 100 tl fiyat biçmişsiniz saglam kuş istiyorsanız bence aslaa bu fiyata bulamazsiniz.İsmail GÜZEL' Alıntı:2 dışı 2 erkek show jumbo lazım. Mümkünse resimleri görmek istiyorum ve diyarbakir a gönderebilecek durumda olan arkadaslar yazarsa sevinirim. Adet Fiyatı 100 tl verebilirim.
Umarım aradıgınızı en kısa zamanda bulursunuz. Eger DİYARBAKIR merkezde iseniz dağkapı da kılıç çı pasajın da Gani abinin yanına ugramanızı tavsiye ederim çok güzel kuşlar gelmiş ti dün 2 çift aldım kuşlar çok yapıli ve güzeller .fiyatlarıda uygundu.İsmail GÜZEL' Alıntı:Ben ayıracagim bütçeye göre yazdım. Bulunur buldum da geç kaldım bulunmasada sabırla bekliycez. Yavru istiyorum mesajda yazmayı unutmuşum hemen ekliyorum
Gani abi çok iyidir 2005 ten beri kendisi ile alış veriş yapıyorum bu son parti güzel kuşlar vardı jumbo yoktu dogrudur belki lazım olur diye söyledim bilginiz varmış zaten hayırlısıyla bulup tamamlarsınız İnşallah.İsmail GÜZEL' Alıntı:Gani benim yakın arkadaşım. O baktıkların çek ordan kendime 16 çift yerli ayırmışim benim kümese o binada 5 çift çekte başka yerde ayarladim 1 çift show jumbo da başka yerde ayarladim bekletiyom 20 Şubat kadar havalar biraz daha isimsin diye bana 5 çift jumbo yavrusu daha lazım bir arkadaşın yumurtalar onlar çıksa ordanda inşallah nasip olur gereksinim biter