SILVER YA DA GOLD ÜYE NASIL OLUNUYOR ?

Veli IRMAK

Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
IRMAK
Nedir ne değildir, merakıma mucip oldu.Sormak istedim.
Teşekkür ederim.

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Uzunca bir zamanda artan mesaj sayınla oluyor. Ama tabiki istersen kimileri gibi 3 günde olabilirsin.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Veli bey bu sitede silver yada gold üyelik bi işe yaramıyor burda dosluk ve bilgi paylaşımı içinde herkes ama gold üye felan olmak isteyen arkadaşlar varsa Zeki abiye başvurabilirler o bi ara isteyeni gold üye yapıyordu :)

metkuy

Uzman Üyemiz
Yorum sayısına göre üyelik seviyesi yükseliyor  fakat bilgi yoksa yıldız işe yaramadığı gibi hakkınıda vermek zorlaşır, hiç bir bilgiye sahip olmayan biri binlerce konuya cevap yazıp silver üye oldu diyelim ondan yardım isteyene ne yardım edebilir nede yazdığına güvenip iş yapılır, yeni başlayan arkadaşlarıda yanlışa sürükler. Ben okuduğum tüm topiklere bir iki kelimede olsa yorum yazarım ve bunu topiği açan arkadaşın kendisi ile ilgilenildiğini açtığı topiğin ilgi görüp okunduğunu hissetmesi için yapıyorum, topikleri okudukca bilgi ve tecrübemiz zaten artıyor.

Veli IRMAK

Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
IRMAK
Arkadaşlar ben de silverin, goldun meraklısı değilim zaten.Olmasa da olur, elbette aslolan bilgi paylaşımımız.Öğrenmek istedim sadece.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
aslında ustalar göndermiş oldukları iletilerle ne kadar usta olduklarını gösteriyorlar.bende gold üye oldum ama daha çömezim. daha üretimhanemi bile yeni tuttum.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Metin KUYUMCU' Alıntı:
Yorum sayısına göre üyelik seviyesi yükseliyor  fakat bilgi yoksa yıldız işe yaramadığı gibi hakkınıda vermek zorlaşır, hiç bir bilgiye sahip olmayan biri binlerce konuya cevap yazıp silver üye oldu diyelim ondan yardım isteyene ne yardım edebilir nede yazdığına güvenip iş yapılır, yeni başlayan arkadaşlarıda yanlışa sürükler. Ben okuduğum tüm topiklere bir iki kelimede olsa yorum yazarım ve bunu topiği açan arkadaşın kendisi ile ilgilenildiğini açtığı topiğin ilgi görüp okunduğunu hissetmesi için yapıyorum, topikleri okudukca bilgi ve tecrübemiz zaten artıyor.
+1

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
arkadaşlar insanları zan altında bırakacak yorumlardan lütfen şiddetle kaçalım YİNE BİLEN VAR BİLMEYEN VAR GOLDMUŞ SİLVERMİŞ HERKES YILDIZINI ZATEN HAYATTAN ALMIŞ İLLAKİ BİLGİYEMİ VERİLİYOR YILDIZLAR BİRTEK KUŞ HAKKINDAMI YILDIZ VERİLİYOR YILDIZLARIMI DÖKÜLECEK ZORA GİRECEK HAKKINI VEREMEYECEK  YIDIZLI ÜYELER KURUCULAR  BURDA MAAŞLI ELEMANMI BİRAZ DÜŞÜNEREK BİRAZ YETMEZSE BİRÇOK DÜŞÜNEREK YAZMAYA ÇALIŞALIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM VARSA BİR YANLIŞ ARZULAR ŞELALE SLM

metkuy

Uzman Üyemiz
Sorun nedir kemal abi ben anlayamadım , ben yazdıklarımı tekrar tekrar okudum ama düşünmeden yazdığım veya kimseyi zan altına sokacak bir şey göremedim , en azından böyle bir maksatım yok, siteye ilk defa giren biri, kimseyi tanımadığı için yorumları değerlendirirken ve sorunlarına  çözüm ararken yeni üyeyimi yoksa silver üyeyimi baz alarak hareket eder, ben olsam silver üyeyi baz alırım , peki o baz aldığım kişi kısa yoldan silver üye olmanın yolunu aramış ve olmuşsa bunun bir kıymeti olurmu , hakkını veremezden kastım budur  ve çevresinede zarar verir demek istedim. Böyle biri var demekte istemedim sadece olmamalıdır. Bencede insanlar düşünerek yazmalı ve kimseyi itham etmemeli.

Veli bey  lütfen yazdıklarımı üzerine alınma sadece meraktan sormuş olduğunu zaten belirtmişsin.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Sezgin Anıl' Alıntı:
Veli bey bu sitede silver yada gold üyelik bi işe yaramıyor burda dosluk ve bilgi paylaşımı içinde herkes ama gold üye felan olmak isteyen arkadaşlar varsa Zeki abiye başvurabilirler o bi ara isteyeni gold üye yapıyordu :)
+1

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
arkadaş bu soruyu şu sebeple sormuş sanırım gold üye olunca bir çok forumda ayrıcalıklı olunuyor yani sadece goldlar kişinin bilgilerini görebiliyor, goldlara özel topicler oluyor amam burada öyle bi şey yok.
Yani gold olmanın bi esprisi yok,  sitenin çalışma prensibi çok basit gel ne olursan kim olursan gel.

E

elaziz2316

Guest
Ömer ADAM' Alıntı:
arkadaş bu soruyu şu sebeple sormuş sanırım gold üye olunca bir çok forumda ayrıcalıklı olunuyor yani sadece goldlar kişinin bilgilerini görebiliyor, goldlara özel topicler oluyor amam burada öyle bi şey yok.
Yani gold olmanın bi esprisi yok,  sitenin çalışma prensibi çok basit gel ne olursan kim olursan gel.
    Ömer, ağzına sağlık. Ancak bu kadar anlatılabilirdi.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ömer ADAM' Alıntı:

maşallah evet aynen öyle kardeşim  ne olursan ol  kim olursan  ol gel.