Veli IRMAK
Üyemiz
Nedir ne değildir, merakıma mucip oldu.Sormak istedim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
evil_idea evil_idea evil_idea evil_ideaAsel ÖZTEKİN' Alıntı:Uzunca bir zamanda artan mesaj sayınla oluyor. Ama tabiki istersen kimileri gibi 3 günde olabilirsin.
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:maksat muhabbet,gerisi teferruat.
+1Metin KUYUMCU' Alıntı:Yorum sayısına göre üyelik seviyesi yükseliyor fakat bilgi yoksa yıldız işe yaramadığı gibi hakkınıda vermek zorlaşır, hiç bir bilgiye sahip olmayan biri binlerce konuya cevap yazıp silver üye oldu diyelim ondan yardım isteyene ne yardım edebilir nede yazdığına güvenip iş yapılır, yeni başlayan arkadaşlarıda yanlışa sürükler. Ben okuduğum tüm topiklere bir iki kelimede olsa yorum yazarım ve bunu topiği açan arkadaşın kendisi ile ilgilenildiğini açtığı topiğin ilgi görüp okunduğunu hissetmesi için yapıyorum, topikleri okudukca bilgi ve tecrübemiz zaten artıyor.
+1Sezgin Anıl' Alıntı:Veli bey bu sitede silver yada gold üyelik bi işe yaramıyor burda dosluk ve bilgi paylaşımı içinde herkes ama gold üye felan olmak isteyen arkadaşlar varsa Zeki abiye başvurabilirler o bi ara isteyeni gold üye yapıyordu![]()
Ömer, ağzına sağlık. Ancak bu kadar anlatılabilirdi.Ömer ADAM' Alıntı:arkadaş bu soruyu şu sebeple sormuş sanırım gold üye olunca bir çok forumda ayrıcalıklı olunuyor yani sadece goldlar kişinin bilgilerini görebiliyor, goldlara özel topicler oluyor amam burada öyle bi şey yok.
Yani gold olmanın bi esprisi yok, sitenin çalışma prensibi çok basit gel ne olursan kim olursan gel.
Ömer ADAM' Alıntı:arkadaş bu soruyu şu sebeple sormuş sanırım gold üye olunca bir çok forumda ayrıcalıklı olunuyor yani sadece goldlar kişinin bilgilerini görebiliyor, goldlara özel topicler oluyor amam burada öyle bi şey yok.
Yani gold olmanın bi esprisi yok, sitenin çalışma prensibi çok basit gel ne olursan kim olursan gel.