şişlikkk

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
6 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var .Poposunda sarı renkli ufak bir şişlik farkettim.Şu an şişlik daha da arttı.Dışkısını yapmakta zorlanıyor.Dışarı çıkardığımda dengesini saglayamıyor şişlik yuzunden.Acaba bu şişlik ur mu yoksa yag bezesi mi.dokunduğumda çok yumuşak sanki içinde sıvı birşey var gibi.

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
Suyuna vitamin ekleyebilirsin bana kalirsa once bir veterinere gostermek daha onemli

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
gösterdim yag bezesi dediler gecmez kuş onla yaşar gider dediler.Ancak dıskısını yapamıyor.böyle bir durumla karşılasan ve geciren var mı

Ekli dosyalar

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
Baska bir yere gosterdinmi?
Diskisini yapamiyor ise rahat edemez zaten muhabbet kusu baska bir veteriner varsa yakinizda onada gostermenizi tavsiye ederm

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
aslında bulundugum yerdekiler birşey anlamıyor hiçbirşey  yapamıyorm.H.ç böyle bir durumla karsı karsıya kalan yok mu.Allah rızası için

Mehmet guducu

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Güdücü
Pek anlamam ama aklıma geleni söylemek istiyorum öncelikle geçmiş olsun kuşunuzun anüs çıkışındaki pisliği temizleyin ve sonra kuş hastalıklarından anlayan bir veterinere danışın bağırsaklarını çalıştıracak birşeyler verin bence

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Sayın sle geçmiş olsun kuşunuzun rahatsızlığı muhtemelen lipom yağ bezesi gibi duruyor, fakat  daha tecrübeli üyeler kesin bir teşhis ve tedavi söyleyeceklerdir.

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Tesekkur ederim.peki bir ilacı var mı.augmentin toz antibiyotiği bu konuyla ilgili kullanan var mı acaba

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Rica ederim,diğer üyeler yardımcı olacaktır muhakkak fakat sitemizde şöyle bir konu var. Bir bakın isterseniz. http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php?topic=1615.0

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Tesekkur ederim am cerrahi mudahalede bulunacak veteriner de yok bulmak çok zor.kusum su an  cok halsi z hiç otmuyor tuvaletini yaparken de zorlanıyor.cok uzuluyorum hiç birşey yapamıyorum

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Şule EFE' Alıntı:
Tesekkur ederim am cerrahi mudahalede bulunacak veteriner de yok bulmak çok zor.kusum su an  cok halsi z hiç otmuyor tuvaletini yaparken de zorlanıyor.cok uzuluyorum hiç birşey yapamıyorum
Evet gerçekten üzücü bi durum  :( İstanbuldaysanız kuşla ilgilenen bir kaç veteriner hekim var bildiğim kadarıyla.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Şule hanım kaldığınız şehri yazarsanız, o şehirde kuşla ilgilenen veteriner hekim bilen üyeler olabilir.

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
Sinop,samsun da varsa orada olabilir

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Sinop ve samsunda ikamet eden üyelerimiz çıkar umarım, o illerde kuş veteriner hekim bulunur inşallah :(

sle

Yeni Üyemiz
Adı
sule
Soyadı
efe
İnş recep bey tesekkur ederim.bu arada kuşum sulu ve siyah renkte dışkı birakiyor.bu neden olmuş olabilir acaba

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Dışkısının bir fotoğrafını eklerseniz bildiğim bir şeyse hemen yardımcı olurum, bilmiyorsam diğer üyeler gereken cevapları vereceklerdir.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Şule hanım fotoğraflarınızın boyutları çok küçük olduğundan kesin bir şey söyleyemiyorum, büyük olarak atma imkanınız var ise çok daha iyi olacaktır. Bu siteyi kullanabilirsiniz http://hizliresim.com/