site sakinleri değerli arkadaşlarım

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
saygıdeğer arkadaşlarım ustalarım

ben bu değerli siteye tesadüfen denk geldim ve birçok kuşsever dostmuda buraya sürükledim ben siteden çok memnunum Selahattin ABİ nin mütevazılığı hoşgörülü liderliği olan biryerde bulunmakta beni şereflendiriyor ...

ama son günlerde konularda hep tartışmalar hakaretler almış başını gidiyor kaç tane arkadaşım siteden ayrılmak istediğini yazmış bana tel açanlar ayrı sebep nedir anlamıyorum ortalık neden karışıyor..

ben burası seviyeli bir yer diye ve bilgilerimizipekiştirir o sevimli canlıların dilinden en iyi şekilde anlarız diyerek buradayım Lütfen artık üzücü hakaret içerikli yorumlar yazılmasın eğer birisine hakaret edileceksede burası olmasın bu işi en iyi gören  seviyesiz siteler var oralarda küfür etmeyeni atıyorlarmış siteden

ustalarıma saygılar sunuyorum  ???

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Aynen kardeşim sana katılıyorum.Burası bu güzel hayvanların dilini öğrendiğimiz bir okul gibi ve bu okulda seviyesiz kişi ve sözlerini istemiyoruz.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Cihan kardeş güzel konu açmışsın. Bende buna benzer bir konu açacaktım. Seviyeli insanlarla sohbet etmek kadar güzel bir şey yoktur. Ancak üye sayısının her geçen gün katlanarak arttığı bir ortamda herkesin aynı şekilde seviyeli olmasını beklemek yanlış olur. Burada yönetim devreye giriyor. Bu tür kişilerin anında durdurulması ve daha fazla yazı yazmasının engellenmesi gerekiyor. Hatta siteden uzaklaştırmaya varan cezaların verilmesi gerekiyor.

Özellikle şunu belirtmek isterimki, her buzağının altında öküz arayan, her lafa nasıl kafa atarım diye bakan arkadaşların bulunduğunu biliyoruz. Kendine yapılan eleştrisine çok sert cevap verenleri görüyoruz. Burası tartışarak ortak doğruların bulunduğu bir alan. Eğer vatandaş eleştiriyi kendine yapılmış hakaret sayıyorsa burda durması kendine zarar verecektir. Hiç durmasın daha iyi. Bunun gerçekleştiğini ıslak köpek yavrusunda gördük. Daha önceden yazdığım konulara katılınmadığında, eleştri yapıldığında bende tuhaf oluyordum. Ancak daha sonra düşündüğümde gerçekten benim haksız olduğum tartışmalar var. Niye haklıyım diye direteyim ki.

Her zaman söylüyorum. Arkadaşlarıma senden adam olmaz dediğimde gülüp geçeriz. Hadi burda yaz bu yazıyı. Burası forum sitesi, burada mimikler yok. Karşındaki adam ne yazmak istediğini anlayamayabilir.

Ben bundan sonra kendi adıma, Acillllll, Lütfen yardıııııııımmmmm, cevap verecek yokmu diye başlayan konulara, eleştriyi kaldıramayan, noktalama işaretlerine uymayan, açtığı kişilerin yazdıklarına cevap yazmayacağım. Birde bu foruma uymayan, kendimce herhangi bir değeri olmayan konularda aynı şekilde.

Cmt günü bir elektrikçiye gitmiştim. Duvarında çok güzel bir yazıyı gördüm burada sizinlede paylaşmak istiyorum.

MutLuyken Söz Verme, Üzgünken Cevap Verme, Öfkeliylen Karar Verme.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Cihan bizim gibi form sitelerinde maalesef tatsız olaylar yaşanabiliyor inanki temiz seviyeli dostluklar fazlalaştıkça bu tür davranışlar içinde bulunan arkadaşlarımız tutunamayacaklarının anladıkları zaman ya  uzaklaşıyor yada kendilerini  düzeltebiliyorlar 

E

elaziz2316

Guest
    Tüm yorumlara katılıyorum. İnşallah bu yanlış içinde olan arkadaşlar kendilerine çeki düzen verirler.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Kesinlikle nere olursa olsun baştaki kişi doğru değilse geriside öyle olur,ama bizim sitenin başı Selahattin abi doğru olduğu için geriside kalıcı doğru kişiler olur.Saygılar.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Cihan bey çok önemli bir konuya değinmişsiniz. Bulunduğumuz ortamın üst kalitede kalmasını istiyorsak karşılıklı saygıya ve seviyeli uslüp göstermeye önem vermeliyiz.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
büyüyen bir site olduğu işte buradan çok açık belli oluyor 10 kişini anlaşması ayrı 1000 kişinin anlaşması ayrı seviyesiz olanalara siz seviyenizi düşürüp cevap vermediğiniz taktirde inanın o kişiler hiçbir şekilde aramızda kalamıyacaklardır saygılar.