Sitede satılan ÇEKOSLAVAKLAR

ridan74

Üyemiz
Adı
NADİR
Soyadı
ÜNAL
Selam ARKADAŞLAR
Sitemizde ilanların bazılarında satışa sunulan çekoslavak adında kuşların ya özelliğini bilip öyle ilan versinler yada çekoslavak yazmayın
Bu ilanlar yüzünden beslediğim kuşlardan şüphelenmeye başladım ddddddddd

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
sana katılıyorum üstad :D
sen şu kuşlarının bi fotoğraflarını yollasana bizde gerçek çekin farkını görsek.yoksa her çek diyenin peşine düşecez :D

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Nadir ÜNAL' Alıntı:
Selam ARKADAŞLAR
Sitemizde ilanların bazılarında satışa sunulan çekoslavak adında kuşların ya özelliğini bilip öyle ilan versinler yada çekoslavak yazmayın
Bu ilanlar yüzünden beslediğim kuşlardan şüphelenmeye başladım ddddddddd
aynen öyle birazcık iri yerli oldu mu çek adıyla , ingilizi de şov diye tanıtan çok

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
yani öle bi halede ki yerli kuşları görünce direk buda çek olmasın demeye başladık artık.. :D

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Zaten yerli kuş diye bişey kalmadı yerlilerin hepsi çek oldu ismi biraz daha havalı gibi duruyor galiba  :)

hamza_ozdemr

Takipçi Üyemiz
Adı
HAMZA
Soyadı
ÖZDEMİR
ASLINDA ÇEK DİYE BİR KUŞUN OLUP OLMADIĞIDA TARTIŞILMALI  UFAK VE İRİ KUŞ OLARAK 2 GRUP OLDUĞU KESİN AMA NEDENSE MİLLET ELİNDEKİNİ SATMAK İÇİN ÇEK , İNGİLİZ ,  SHOW JUMBO, JUMBO VB İSİMLENDİRİYOR.. JUMBOSU DA TAMAM DA SHOW NE OLUYOR TÜRKİYE DE Kİ SHOW JUMBOLAR GERÇEKTEN ÖYLE İSE  YURT DIŞINDAKİ KALİTELİ KUŞ ÜRETİCİLERİN ELİNDEKİ KUŞLAR HANGİ SINIFA GİRİYOR ??? BURADA TEK GERÇEK VAR PİYASA ŞARTLARI PARA VE SATIŞ KOŞULLARI... DAHA ÇOOK ÇEŞİT MUHABBET KUŞU SINIFLARI OLUŞTURACAĞINA BENZİYOR...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Biz acemilerinde öğrenebilmesi için aradaki farkı görebileceğimiz fotoğraflar paylaşsanız bizde öğrensek çek, ingiliz, hollanda, yerli nasıl oluyor.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
resimler  hani  konuya sahip çıkılsın lütfen konu açılmış ama açıklayıcı olunamamış :)

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Karahan UZUN.' Alıntı:
resimler  hani  konuya sahip çıkılsın lütfen konu açılmış ama açıklayıcı olunamamış :)
Dikkatimi çeken herkese göre tanım farklı o yüzden ben satış yaptığımda yada kuşlarla ilgili bahsederken tür tanimi kullanmıyorum .
Bu ve benzeri konulara elestirileri sıkça gördüm ama eleştirenlere gördüm ama hiç bir zaman yeterli bilgi paylaşıldığını şahit olmadım belkide paylaşıldı ben göremedim.Madem bu konuda bir boşluk var bence kesinlikle var açıklamalı ornekli bir şekilde anlatin bilgilendiren arkadaşlar beni bizi.noktayı koyun şartları kıstasları ortaya dökün.ayrıntıları bizlerlede paylaşin bilmediğinden utanmıyorum öğrenmek istiyorum.tsklr