SİTEMİZ DEĞERLİLİLERİN İTHAL SATIŞ DÜŞÜNCELERİ

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR BEN VE ETRAFIM OLARAK İTHALDEN ÇEKTİĞİMİZİ VE BUNLARIN BİZLER ALMASAKTA ALANLARDAN DOLAYI BU VB SEKTÖRLERDE DURUMUMUZ ORTADA BİZİM KUŞLARDA NASİBİNİ VE GÜVENİRLİLİĞİNİ YİTİRMEMESİ ADINA YERLİ MALI TÜRKÜN MALI DİYORUM KATILAN KATILMAYAN HERKESE SLM

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İçerideki üreticiler organize olsa dışardan kuş gelmez. İthali piyasadan silmek için fiyatı düşürmek lazım.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
ithal kuşun zaten ne olduğu belirsiz bu konu üzerinde forumda tartışmalarda yazılarda olmuştu değiştirilen bilezikler sağlık sorunları üretimden düşmüş kuşlar vs vs sonuna kadar katılıyorum Yerli malı Türkin malı

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
benim garibime giden bu sitenin üreticiler sitesi olması ama ithal kuş ilanları verenler oluyor.arkadaşlarımızda hayırlı satışlar diliyor.başka izaha gerek varmı.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Mehmet Kıdır' Alıntı:
İçerideki üreticiler organize olsa dışardan kuş gelmez. İthali piyasadan silmek için fiyatı düşürmek lazım.
+1
bence mehmet abi çok doğru söylüyor almasın kimse ithal kuş burda biz üreticilerin ellerinde zaman zaman patlıyo yavrular ama o ithal kuşlar peynir ekmek gibi  satılıyor. he birde fiyat konusu 20-25 ten aşağı yavru görmüyorum  ha büyük şehirlerde bu fiyat normal olabilir ama küçük şehirlere biraz fazla bence mehmet abininde dediği gibi fiyat düşürmek lazım benim görüşüm bu

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
kemal akbulut' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN VE ETRAFIM OLARAK İTHALDEN ÇEKTİĞİMİZİ VE BUNLARIN BİZLER ALMASAKTA ALANLARDAN DOLAYI BU VB SEKTÖRLERDE DURUMUMUZ ORTADA BİZİM KUŞLARDA NASİBİNİ VE GÜVENİRLİLİĞİNİ YİTİRMEMESİ ADINA YERLİ MALI TÜRKÜN MALI DİYORUM KATILAN KATILMAYAN HERKESE SLM
Sonuna kadar katılıyorum Kemal bey

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BENDE İYİ KÖTÜ PETSHOPCUYUM PAKİSTAN KUŞU ÇIKTI ÜRETİÇİ OLDUM BENDE BİLİRDİM İTHAL KUŞ ALIP SATMASINI

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
AMERİKAN GENÇLİĞİ JAPON PASAJINI TALAN EDİYORLAR VE NEDEN YAPTINIZ SORUSUNA BİZİM KENDİ MALIMIZ VAR DEYİNCE HEPSİ SERBEST KALIYORLAR  NASRETTİN HOCAMIZ GİBİ BİZDE ELİMİZDE BALTAYLA DALA MI ÇIKALIM YADA DALA ÇIKANIMI TAŞLAYALIM SLM