Haydar KARAÇAL' Alıntı:ilk önce paylaşım kaynaşma alkisd alkisd alkisd
Haydar KARAÇAL' Alıntı:ilk önce paylaşım kaynaşma alkisd alkisd alkisd
İlker ERTÜRK' Alıntı:DÜN BEN YAZACAKTIM FORM SİTESİNDEN ÇIKTI SIRF SATIŞ ÜSTÜ KAPALI REKLAM SİTESİNE GİTMEYE BAŞLADIK KİMSE KÜMESİNDEKİ RAHATSIZLIĞI YAPTIĞI DEĞİŞİKLİĞİ PAYLAŞMIYOR
Mert AYDIN' Alıntı:
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:Her site de bu tarz arkadaşlar vardır ve hep de var olacaklardır.Allah'a hamdolsun sitemiz ciddi anlamda büyüdü.İster istemez bu tarz arkadşlar ile karşılaşacağız.Hayırlara vesile olur inşallah.....
KARDEŞ SANA ZAHMET DON BIR DAHA OKUMAN ITAVSIYE EDIYORUM NET ANLAMAMIŞSIN GALIBA SEN RAHAT OL BU KUTUPHANE VE GECENIN BU SAATINDE BAŞKANDAN YENI ESKI UYELERE KADAR TAM AKTIV BAŞKA SITE YOK NE ZAMAN 10 000 I GORECEZ DIYE ÇOK BEKLEMEYECEZ SEN BILIRMISIN AD VE SAYADIYLA SILINEN UYE SAYISI KAÇ SOR BAŞKANIMIZA DUNYANIN TEK MUHABBET SITESINDE UYE OLDUĞUNU HATIRLATIR UYARIN İÇİNDE ÇOK TEŞEKKUR EDERIM SLMNurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:hem üretici olacak hemde satış olmayacak nasıl olacaksa..bu sitede satış olmasın kimseyi bulamazsınız burada..
YOK BE GÜZEL ABİCİM SENİN SANDIĞIN GİBİ YÜRÜMÜYOR BURDA İŞLER ...Nurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:hem üretici olacak hemde satış olmayacak nasıl olacaksa..bu sitede satış olmasın kimseyi bulamazsınız burada..
Nurettin bey mesele satış meselssi değilNurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:hem üretici olacak hemde satış olmayacak nasıl olacaksa..bu sitede satış olmasın kimseyi bulamazsınız burada..
BU SEFERDE İLETİ KİRLİLİĞİNDEN GEÇİLMEZ BENCE..!!!Hakan KAPLAN' Alıntı:Kemal abi çok doğru bi noktaya değinmişsin yineaslında forumda belli bi ileti sayısına ulaşmayanlara satış ilanı veya konu açma izni verilmezse nasıl olur tabiki sadece bi düşünce icon_think