SİTEMİZ SATIŞ SİTESİ OLARAK KULLANMAYALIM LÜTFEN SATIŞ SİTELERİYLE KARIŞMASIN

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kemal abi güzel noktaya parmak basmış satış ilanının bence ilk önce yöneticilerden geçip onay alması lazım

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
İlker ERTÜRK' Alıntı:
DÜN BEN YAZACAKTIM FORM SİTESİNDEN ÇIKTI SIRF SATIŞ ÜSTÜ KAPALI REKLAM SİTESİNE GİTMEYE BAŞLADIK KİMSE KÜMESİNDEKİ RAHATSIZLIĞI YAPTIĞI DEĞİŞİKLİĞİ PAYLAŞMIYOR

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
TÜM CAMİAYA BİN MUKABELE ÖNCE CAN SONRA CANAN ÇÜNKİ BİZ BU SİTE KURUCULARI VE EMEKÇİLERİ SAYESİNDE NAMZET KUŞ BAKMAYA ÇALIŞIRKEN ÜYE ARKADAŞLARIN BAZILARI ALAY EDERCESİNE VE SADECE NASIL BİR KANDAN VE NASIL BIR BİLGİ DAHİLİNDE BAKTIKLARI VE YERLERSE SİTEDE KALABALIK OLTAYA TAKILIR HESABIYLA BİZLERİN TEZGAHINDA BELLİ BİR ÇİZGİ VARKEN YOK ETMEYE VE TEZGAH AÇMAYA ÇALIŞIYORLAR  EĞER SATIPTA KURTULURLARSA SAFRANLARINLA TEKRAR BİZLER UĞRAŞIYORUZ YOK EŞ TUTMADI İSHAL MAMA YEMİYOR VS GİBİ VATANDAŞ BİR KERE GÖRÜNÜYOR SONRA BUHAR ARADA BUL ŞİMDİ İSİMLERİ SAYMAYA KALKSAM DUVAR ALMAZ O YUZDEN SİTEDEN HER KİM OLURSA KUŞ ALACAK HERKES HERKESİ TANIYOR YA TELLE TEYYİT ALSIN YADA GÖREREK AKLI BAŞINDA ALIŞ VERİŞ YAPSINKI BİZLERDE MEBALDE KALMAYALIM  HERKESE BOL SAĞLIKLI ÜRETİMLER ARZULAR ŞELALE

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Her site de bu tarz arkadaşlar vardır ve hep de var olacaklardır.Allah'a hamdolsun sitemiz ciddi anlamda büyüdü.İster istemez bu tarz arkadşlar ile karşılaşacağız.Hayırlara vesile olur inşallah.....

guraykaya80

Üyemiz
Adı
güray
Soyadı
kaya
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Her site de bu tarz arkadaşlar vardır ve hep de var olacaklardır.Allah'a hamdolsun sitemiz ciddi anlamda büyüdü.İster istemez bu tarz arkadşlar ile karşılaşacağız.Hayırlara vesile olur inşallah.....

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
doğru söze ne hacet ben bu siteye kuşlar hakkında hiç bir şey bilmiyordum desem yeridir ben burayı takip ederek biiiiir sürü şey öğrendim tabiki bu çizgi bozulma malı teşekkürler KEMAL ABİ

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
hem üretici olacak hemde satış olmayacak nasıl olacaksa..bu sitede satış olmasın kimseyi bulamazsınız burada..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Nurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:
hem üretici olacak hemde satış olmayacak nasıl olacaksa..bu sitede satış olmasın kimseyi bulamazsınız burada..
KARDEŞ SANA ZAHMET DON BIR DAHA OKUMAN ITAVSIYE EDIYORUM NET ANLAMAMIŞSIN GALIBA SEN RAHAT OL BU KUTUPHANE VE GECENIN BU SAATINDE BAŞKANDAN YENI ESKI UYELERE KADAR TAM AKTIV BAŞKA SITE YOK NE ZAMAN 10 000 I GORECEZ DIYE ÇOK BEKLEMEYECEZ SEN BILIRMISIN AD VE SAYADIYLA SILINEN UYE SAYISI KAÇ SOR BAŞKANIMIZA DUNYANIN TEK MUHABBET SITESINDE UYE OLDUĞUNU HATIRLATIR UYARIN İÇİNDE ÇOK TEŞEKKUR EDERIM SLM
HEPİNIZİ ÇOK SEVIYORUM ÇUNKU GONLUNUZ BU SEVGIDEN GEÇIYOR

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
YOK BE GÜZEL ABİCİM SENİN SANDIĞIN GİBİ YÜRÜMÜYOR BURDA İŞLER ...
BURASI HERŞEYDEN ÖNCE FORUM(BİLGİNİN PAYLAŞILDIĞI YER)TABİKİ SATIŞLARDA OLACAK..ÜRETİCİ ARKADAŞLAR TABİKİDE SATIŞ İLANLARINI VERECEK..FAKAT BAHSEDİLEN KONU O DEĞİL...KONU ARKADAŞIN TEKİ ÇIKIP ELİNDEKİ İKİ MUHABBET KUŞUNU SATIP BİR DAHA ORTALIKTA GÖRÜNMEMESİ..ONA ATIFTA BULUNULMUŞ SENİN ANLAYACAĞIN SAYIN ABİCİĞİM... ARZULAR ŞELALE...SELAM :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Nurettin bey mesele satış meselssi değil
siz baştan itibaren okumamışsınız sanki??
neyse hayırlı akşamlar...

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Kemal abi çok doğru bi noktaya değinmişsin yine :) aslında forumda belli bi ileti sayısına ulaşmayanlara satış ilanı veya konu açma izni verilmezse nasıl olur tabiki sadece bi düşünce  icon_think

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Hakan KAPLAN' Alıntı:
Kemal abi çok doğru bi noktaya değinmişsin yine :) aslında forumda belli bi ileti sayısına ulaşmayanlara satış ilanı veya konu açma izni verilmezse nasıl olur tabiki sadece bi düşünce  icon_think
BU SEFERDE İLETİ KİRLİLİĞİNDEN GEÇİLMEZ BENCE..!!!