ben sitemizden bahsetmek istedim . daha önceden bu şekilde bir konu acılmışEngin.K' Alıntı:İnşallah dahada büyürüz ama önemli olan verdiginiz sonuç degil muhabbet kuşu araması sonucudur
Ama bi dakka bu konu neden burada Admin duyuruları :
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1440&bih=717&q=muhabbet+ku%C5%9Fu&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&fp=c5a3c061f32dfc71
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
Önemli olan kimsenin paylaşmadıgı konuları paylaşmaktır daha sonra rakibin olan sitelerden link satın almaktır tag,lerde önemlidir bu konuda ama asıl önemli özgün konuduryalvaclı' Alıntı:ben admin veyahut moderatör deyilim az cok iki sene kadar bir sibirya kurdu sitesinde yöneticilik yaptım az cok bir şeyler biliyorum şimdi googleden muhabbet kuşu diye arattırdıkmı ilk cıkan site googleye kendini tanıtırken Muhabbet Kuşu, Muhabbet Kuşları, Muhabbet Kuşu Üretimi, Muhabbet ... diye tanıtmış ve tagler de ona göre hazırlanmış bizim sitenin ise MUHABBET KUŞU ÜRETİCİLERİ PLATFORMU diye tagler var ve biz ikinci sayfanın ilk sırasında cıkıyoruz site yönetimi bu şekilde (muhabbet kusu. muhabbet kuşları.muhabbet kuşları resimleri) gibi taglar verilirse ilk sırada cıkarız diye düşünüyorum
+ 1Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:BU BAŞARI HEPİMİZİN BAŞARISI HERKES BİR UCUNDAN TUTUNCA ORTAYA BÖYLE GÜZEL BİR OLAY ÇIKIYOR![]()
![]()