sitemizin google daki bu günkü durumu :) durmak yok büyümeye devam

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Daha Nice Başarılara

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
Engin.K' Alıntı:
İnşallah dahada büyürüz ama önemli olan verdiginiz sonuç degil muhabbet kuşu araması sonucudur

Ama bi dakka bu konu neden burada Admin duyuruları  ::)

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1440&bih=717&q=muhabbet+ku%C5%9Fu&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&fp=c5a3c061f32dfc71
ben sitemizden bahsetmek istedim . daha önceden bu şekilde bir konu acılmış
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,1645.0.html ama konu 28 eylül tarihli olunca yeniden sorgulattım ve böyle bir sonuc cıktı bende site üyeleriyle paylaşmak istedim

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşların dediği gibi sitenin adını googlede aratınca kategoriler ile ilk sırada görünür. Bu başarı değil.
"Muhabbet kuşu" diye aratınca 1. sayfada çıkıyor. İşte bu başarı.
"Muhabbet kuşu üreticileri" diye yazdığınız da da ilk sırada kategorilerle çıkıyor. Bu da çok güzel başarı.

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
ben admin veyahut moderatör deyilim az cok iki sene kadar bir sibirya kurdu sitesinde yöneticilik yaptım az cok bir şeyler biliyorum şimdi googleden muhabbet kuşu diye arattırdıkmı ilk cıkan site googleye kendini tanıtırken Muhabbet Kuşu, Muhabbet Kuşları, Muhabbet Kuşu Üretimi, Muhabbet ... diye tanıtmış ve tagler de ona göre hazırlanmış bizim sitenin ise MUHABBET KUŞU ÜRETİCİLERİ PLATFORMU diye tagler var ve biz ikinci sayfanın ilk sırasında cıkıyoruz site yönetimi bu şekilde (muhabbet kusu. muhabbet kuşları.muhabbet kuşları resimleri) gibi taglar verilirse ilk sırada cıkarız diye düşünüyorum

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
yalvaclı' Alıntı:
ben admin veyahut moderatör deyilim az cok iki sene kadar bir sibirya kurdu sitesinde yöneticilik yaptım az cok bir şeyler biliyorum şimdi googleden muhabbet kuşu diye arattırdıkmı ilk cıkan site googleye kendini tanıtırken Muhabbet Kuşu, Muhabbet Kuşları, Muhabbet Kuşu Üretimi, Muhabbet ... diye tanıtmış ve tagler de ona göre hazırlanmış bizim sitenin ise MUHABBET KUŞU ÜRETİCİLERİ PLATFORMU diye tagler var ve biz ikinci sayfanın ilk sırasında cıkıyoruz site yönetimi bu şekilde (muhabbet kusu. muhabbet kuşları.muhabbet kuşları resimleri) gibi taglar verilirse ilk sırada cıkarız diye düşünüyorum
Önemli olan kimsenin paylaşmadıgı konuları paylaşmaktır daha sonra rakibin olan sitelerden link satın almaktır tag,lerde önemlidir bu konuda ama asıl önemli özgün konudur

pg_cem

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
erdoğan
ben uye olmadan önce bırkac sıteye baktım bu ış tek kısı ıle olmuyo hepımızın bılgısı ıle dahada ılerı göturebılırız bu işi saygılarımla