SİTEMİZİN İŞE YARAYIP YARAMADIĞINI YAZSAK NELER ÇIKAR( 4860 üye)maaşallah

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SİTE KURUCULARI VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM HAKLARINI HELAL ETSİNLER
ETRAFIMDA PROFOSYONEL BİR YETİŞTİRİCİ ARKADAŞ YOKKENDE HALA YOK BU SİTE SAYESİNDE NEBALANIYOR VE SEVDİĞİM BİR İŞİ YAPMAKTANDA MUTLUYUM SONRASINDADA EPEY KUŞLAR HAKKINDA GÖREREK YAŞAYARAK YAVRU ALMAK GAYRETİ İÇİNDEYİM VE SİTEMİZİDE GAYET ZAMANIMLA ALAKALI TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM TEŞEKKÜRLER SELEHATTİN ABİ

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Siteyi hergün gezmek zorunda hissediyorum. sayesinde ilk yavrularımı büyütüyorum. Herkese nasip olur İnşAllah

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
.. Muhabbet kuşu besleyipte bu sitede olmamak çok büyük bir eksiklik...Emeği geçen herkesten Allah razı olsun...

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
aman nazar değmesin.süper bir site iş yerimdeki bilgi işlem sorumlusuna gittim özellikle bu sitenin engellenmemesi için ricada bulundum.sağolsun kırmadı nöbetlerimdede rahat rahat takip edebiliyorum.siteyi kuran ve değerli tecrübeleriyle bizlere yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

asya

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
Ahlat
Bu sitenin kurulmasında ve bu günlere gelmesin de emeği geçen herkese teşşekkür ederim allah hepsinden razı olsun, haklarını helal etsinler.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Cihan AHLAT' Alıntı:
Bu sitenin kurulmasında ve bu günlere gelmesin de emeği geçen herkese teşşekkür ederim allah hepsinden razı olsun, haklarını helal etsinler.
  +++++

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
sitemizin en güzel yanı insanlar birbirine saygılı.kaliteli bir site olmasını buna borçlu.bilgi paylaşımına diyecek yok.bu site sayesinde üretici oldum.emeği geçen herkesten allah razı olsun.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
Muhabbet kuşu besleyipte bu sitede olmamak gerçekten çok büyük bir eksiklik...Emeği geçen herkesten Allah razı olsun...

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
sitemizin işe yaraması konusunda benim buradan öğrendiğim bilgileri gidip kümesimde uygulamam ve herzaman olumlu sonuçlar almam bence en canlı kanıtıdır.bu siteye üye olduğumda 5 takım kuşum vardı şimdi 11tk hepsi yumurtada ve damızlık adayı 45 kuşum mevcut.bu siteyi kuran ve bilgilerini bizden eksik etmeyen abilerimize ve dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum iyiki varsınız..

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Üreticinin bilmesi gereken ve karşılaşabileceği her türlü sıkıntının cevabı var. sitedeki bilgiler derlenip toplansa kalın bir ansiklopedi olur.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
sitemiz gerçekten çok faydalı bilgiler içermekte çoğu başka sitelerde bulamayacağımız bilgiler mevcut sitemizde
öncelikle bu siteyi kurmakta ön ayak olan abi ve kardeşlerime
daha sonra da bizimle bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan bütün site üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum
ALLAH hepimize hayırlı üretimler diliyorum
BU ARADA YÜZÜNÜ DE GÖRMEK NASİP OLDU KEMAL ABİ SLM
                                                              ( ARZULAR ŞELALE )