SİTEMİZİN İŞE YARAYIP YARAMADIĞINI YAZSAK NELER ÇIKAR( 4860 üye)maaşallah

haritaci26

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
TOKGÖZ
Tek kelime ile alanının bir numarası yaklasık 8 ay once 2 cıftle basladım suan ıcın 24 takım var ve karsılastıgım her problemde ılk once formu actım yapandan paylaşandan Allah razı olsun ....

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
O kadar güzel seyler oluyorki herkes bir birine yardımcı olabilmek icin düşüncelerini paylaşıyor. Üzüntüyü sevinci bütün dostlar beraber yasiyor. Sevgi saygı dostluk en üstü seviyede. Emegi gecen gecesini gündüzüne katan bütün kişilere ne kadar tesekkür etsek azdır sevgi ve selamlarimi yolluyorum.

m.alkap

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
aLkap
Kendimce Çok Kaliteli Vede Çok Kullanışlı Forum Bilmeyen Biri Bile Kolaylıkla Ne istediğini Bula Bilir. yapması Gerek sadece Forum Tıklayıp Mausenin topunu çevirmek vede ne kadar kolaylıkla bilgilere ulaştığını görmek.. Bence kalite bu ya ben kolay yolu seviyorum yada yanlış düşüyorum özelikle soru cevap kısmı etkileyici... SaygıLar!!

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Nerden üye oldumkeşke üye olmasaydım hergün kendimi girmek zorunda hissediyorum.Ne var bu sitede anlamıyorum.Mecburmuyum kardeşim.

Şaka bir yana keşke üretimhanemizi kurmadan önce üye olsaymışım.Herşey daha kolay olurdu.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
bu site sayesinde her gün yeni bir şey öğrendim teşekkürler selehattin abi :)

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
Bu sitenin kurulmasında ve bu günlere gelmesin de emeği geçen herkese teşşekkür ederim allah hepsinden razı olsun, haklarını helal etsinler
ARZULAR HER ZAMAN ŞELALE OLSUN+1