Siyah Bit (Kafes tavalarının kenarlarında oluşan siyah haşereler)

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Son bir haftadır Kafes altıklarını temızlerken kenar bırlesım noktalarına baktıgımda sıyah bıt gıbı haşerler görüyorum

Huylandığımdan olsa gerek kuşların yanına gırıp cıktıgımda da kaşınıyorum.
Çözüm olarak ne onerirsiniz acaba kuşları bulundugu yerden cıkartma sansım yok ilaç yapılacaksa kuşlara zarar vermeyen bir ilaç olması lazım..

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
ardap sprey kullan. sitede değişik birçok yöntem var.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
CHRYSAMED BİLAL ERDEMDEN TEMİN EDEBİLİRSİN TAVSİYE EDERİM...

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
bendede vardı evi ilaçlattım istersen ilaçlattıgım kişinin kullandıgı ılacı soyleyebılırım ılaclattıktan sonra avimec aldım kuşların ensesine 1 damla sıkıyorum bütün kafesleri tünekleri yemlıkler vs. detarjanlı suyla yıkadım guzelce kuruladım şuan hiçbir iz yok 1yaklaşık 1 ay oldu

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
bendede vardı evi ilaçlattım istersen ilaçlattıgım kişinin kullandıgı ılacı soyleyebılırım ılaclattıktan sonra avimec aldım kuşların ensesine 1 damla sıkıyorum bütün kafesleri tünekleri yemlıkler vs. detarjanlı suyla yıkadım guzelce kuruladım şuan hiçbir iz yok 1yaklaşık 1 ay oldu
ARKADAŞLAR ZATEN BATUHANIN SÜRECİ RUTİN OLARAK KÜMESLERDE UYGULANMASI GEREK BİR DURUM EN AZINDAN 10 GÜNDE BİR TÜNEK YEMLİK VS EKİPMANLAR DEZENFEKTANLANMALI İLAÇLAMALAR YAPILMALI KORUYUCU TEDAVİ EN İYİSİ BİLGİNİZE..