evet arkadaslar ben ilk defa görüyorum nasıl oluyor bu renk mubişler http://c1304.hizliresim.com/18/3/lr4ml.jpg
+++Volkan KOÇ' Alıntı:Bunlar boyanmış kuşlar,bazı petshoplarda bende gördüm.Çocukların hoşuna gittiği için boyayıp satıyorlar,tüy dökümünde geri eski renkleri geliyor.
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:CİVCİVLERDE UYGULANA YÖNTEM BUNLARADA UYGULANMIŞ BEN ETİK BULMUYORUM
+1Volkan KOÇ' Alıntı:Kesinlikle etik değil,para hırsıyla yapılan ve hayvana zarar veren cahilce bir uygulama.
Günay DÖNMEZ' Alıntı:cahillik + düz yeşil kuşları bir başka pazarlama uyanıklığı, bunu yapanı Allah bildiği gibi yapsın. Bunları ihbar edilip şikayet edilmeli.
aynen katılıyorum günay beye şikayet etmeliyiz... neeee neeeeGünay DÖNMEZ' Alıntı:cahillik + düz yeşil kuşları bir başka pazarlama uyanıklığı, bunu yapanı Allah bildiği gibi yapsın. Bunları ihbar edilip şikayet edilmeli.
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:CİVCİVLERDE UYGULANA YÖNTEM BUNLARADA UYGULANMIŞ BEN ETİK BULMUYORUM
Volkan KOÇ' Alıntı:Kesinlikle etik değil,para hırsıyla yapılan ve hayvana zarar veren cahilce bir uygulama.
Mustafa GÖKKOYUN' Alıntı:Sanırım belediyelerin petshoplara verdiği sertifika bir işe yaramamış... icon_naughty
+1Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:CİVCİVLERDE UYGULANA YÖNTEM BUNLARADA UYGULANMIŞ BEN ETİK BULMUYORUM