sizce alsam ölür mü ?

loren

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
demirci
iyi  aksamlar. 

su an  bir muhabbet kuşum yok daha önce beslemiştim ama cogu kaçtı yada ben  tatildeyken hastalanarak öldüler.  Simdi  birtane daha almayı düşünüyorum . Bu gün petshop'un önünden geçerken bir mubiş gördüm lutino idi  ama  kabarık tı vve kafası kanatlarının arasına sokmustu .  almak istedim onu ama  aldıktan sonra  ölmesinden  korkuyorum. sizde kabarık durmasının nedeni nedir nasıl bi  hastalıgı  vardır  ve nasıl iyileştirebilirim . onu almayı cok istiyorum  cunki  :(

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
sağlıklı kuş almanı tavsıye ederım vede mumkunse pet shop tan alma forumda bırsuru uretıcı abımız var emın ol ıstedıgın nıtelıkte kus bulabılırsın...

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Emin ARSLAN' Alıntı:
sağlıklı kuş almanı tavsıye ederım vede mumkunse pet shop tan alma forumda bırsuru uretıcı abımız var emın ol ıstedıgın nıtelıkte kus bulabılırsın...
tatile gitseniz bile bakacağından emin olduğunuz birine emanet edin sizi az görecek ise yani çok fazla ilgilenmeyecekseniz çift olarak alın

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Emin ARSLAN' Alıntı:
arkadaslar insanları petshoplardan sogutmayalım insanları sogutursanız petshoplardan bi süre sonra üreticiler kuslarını petshoplara satamaz.. üretici kusunu üretip petshopa satıcak tek kus almak isteyenlerde petshoptan alacak sistem bu.. sahsen benim cevremde bi yerde bi üreticiden mesela ben kus alıyorsam toplu deilde tek tek satıs yaptıgını duyarsam o kisiden bi daha kus almam...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Murat DEMİRCİ' Alıntı:
iyi  aksamlar. 

su an  bir muhabbet kuşum yok daha önce beslemiştim ama cogu kaçtı yada ben  tatildeyken hastalanarak öldüler.  Simdi  birtane daha almayı düşünüyorum . Bu gün petshop'un önünden geçerken bir mubiş gördüm lutino idi  ama  kabarık tı vve kafası kanatlarının arasına sokmustu .  almak istedim onu ama  aldıktan sonra  ölmesinden  korkuyorum. sizde kabarık durmasının nedeni nedir nasıl bi  hastalıgı  vardır  ve nasıl iyileştirebilirim . onu almayı cok istiyorum  cunki  :(
arkadasım kusa git bak sağlıklı oldugu kanısına varırsan alabilirsin.. eline alip kusun altını kontrol et kafesteki hareketlerine dikkat et hasta kus kendini belli eder zaten.. kabarık durup uyuma durumu sağlıklı kuslardada olur bu normal bir durumda her kabarip uyuyan kus hastadır diye birsey söz konusu olamaz.. gerekirse kusun videosunu cek almadan once getir buraya koy kusa bakıp alıp almaman konusunda yorum yaparız

loren

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
demirci
öncelikle  yorumlarınız için cok tesekkür ederim :) 

sağlıklı kuş almak  daha iyidir ama  cok etkilendim  ondan :(  üreticiden almak biraz zor benim için  yani  annemle birlikte alıcagım için :/ 

artık tatile cıkmıycam zaten  :)  sürekli ilgilenicem yani  ama  bana alıstıkdan snra eş alıcagım :)

cumartesi    gidicegim tekrar  o zaman cekerim video'sunu :)    inş sağlıklıdır :(

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Sevgili Murat kardeşim; Kuşlar vücut ısıları arttırmak ve sabit tutmak için tüylerini kabartırlar. Sağlıklı MuhabbetKuşlarını da uyurlarken tüylerini kabartır. Tüylerini kabartmış olması, sağlığı konusunda yanlış bir öngörüye neden olabilir.
  Her şey gönlünce olsun.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Murat DEMİRCİ' Alıntı:
öncelikle  yorumlarınız için cok tesekkür ederim :) 

sağlıklı kuş almak  daha iyidir ama  cok etkilendim  ondan :(  üreticiden almak biraz zor benim için  yani  annemle birlikte alıcagım için :/ 

artık tatile cıkmıycam zaten  :)  sürekli ilgilenicem yani  ama  bana alıstıkdan snra eş alıcagım :)

cumartesi    gidicegim tekrar  o zaman cekerim video'sunu :)    inş sağlıklıdır :(
Hayırlı olsun

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
arkadaslar insanları petshoplardan sogutmayalım insanları sogutursanız petshoplardan bi süre sonra üreticiler kuslarını petshoplara satamaz.. üretici kusunu üretip petshopa satıcak tek kus almak isteyenlerde petshoptan alacak sistem bu.. sahsen benim cevremde bi yerde bi üreticiden mesela ben kus alıyorsam toplu deilde tek tek satıs yaptıgını duyarsam o kisiden bi daha kus almam...
+1 Emeğe saygı..

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Emin ARSLAN' Alıntı:
Sonunda üzülmektense.....

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Emin ARSLAN' Alıntı:

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
2. şıkkıda düşünmek lazım... Kuş hasta diyelim orda ona karantina yapıp mama yapıp ilacını düzenli vereceklerinden emin değiliz. Fakat siz alırsanız kuşu ve hasta olduğuna kanaat getirirseniz iyileşmesi için herşeyi yapacağınızdan eminim... Yılmaz abide yazmış kuş vücut ısısınıda dengeliyo olabilir???

loren

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
demirci
tekrar yorumlarınız  için teşekkürler :)    zaten kular hemen kapı önündeydi sanırım dediginiz gibi  vücud  ısısını attırmaya yada dengelemeye calısıyorda olabilir.  evet onu alırsam  iyileşmesi için elimden  gelenin fazlasını yapacagıma inanıyorum.  sağlıklı kuş almak güzeldir ama  ona asık oldum  işte :) yarın gidicegim  eger cok  kötü hasta degilse  onu alıcagım :)