SİZCE BU MÜMKÜN MÜ?

mts.42

Takipçi Üyemiz
Cümleten hayırlı akşamlar..

Bir kaç hafta önce kırık çift aldım, aldığım abim güvendiğim birisi 8-9 aylık olduğunu söyledi ve kuşları bizzat yerinde görerek aldım yuvaya girip çıkıyorlar kur yapıyorlardı, yeni eş tuttuklarını söyledi kuşları getirdim salmaya attım fakat getirdiğimden beri kuşlar değil kur yapmak yan yana bile durmuyorlar birbirine karşı en ufak ilgi duymuyorlar, attığım salmada onlardan 2 hafta önce petshoptan yavru olarak aldığım şuan 2 aylık civarı erkek olduğunu yorumladığım kuşum var bu kuşum yaklaşık 1 haftadır kırık dişiye kur yapıyor kanadına basmaya çalışıyor dişide arada karşılık veriyor ve yeni eş tutmaya başlamış gibi davranıyorlar benim merak ettiğim böyle birşey mümkün mü 2 aylık erkekle 9 aylık dişi eş tutar mı aralarında gözle görülür irilik farkıda var erkek küçük kalıyor yanında.

Bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum selamlar

KIRIKLARIM ERKEK VE DİŞİSİ

2 AYLIK SARI ERKEĞİMİN GÖRÜNÜMÜ

GAGASININ FLASH LI ÇEKİMİ

FLASHSIZ ÇEKİM

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
2 aylık erkek  zaten büyük ihtimal çiftleşemez. Bence siz kırık çifti alın bir kafese koyun salmada hayvanların dikkatini dağıtmış yavrular :D

mts.42

Takipçi Üyemiz
Sanmam yani beceremeyeceğine inanırımda dikkat dağılır mı yahu :) aynı salmada ki diğer çiftimde sorun yok

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Ortam şartları uygunsa, 2 aylık bir erkek, 4 aylık bir dişi ile de çiftleşebilir. (Tam) 10 tane yumurta gelebilir ve tümü dolu olabilir.
    Irkın küçülmesini önemsemiyorsanız, tercihi onlara bırakabilirsiniz..

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Ortam şartları uygunsa, 2 aylık bir erkek, 4 aylık bir dişi ile de çiftleşebilir. (Tam) 10 tane yumurta gelebilir ve tümü dolu olabilir.
+1

mts.42

Takipçi Üyemiz
Böyle bir şeyi istemem en kısa zamanda bi kafes alıp yavruyu ayırmam lazım teşekkürler

mts.42

Takipçi Üyemiz
Dişiye kur yapıyor üzerine çıkmayaçalısıyor dişi değil diye düşünüyorum

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı: