tfnstrooom
Takipçi Üyemiz
http://d.hizliresim.com/upload.php bilgi verseniz sevinirim
bu resimlere bakarak dollenmiş veya döllenmemiş demek yanıltıcı olur şayet yumurtalar 1 haftalık flan varsa ışığa tuttuğunuzda veya güçlü bı fenerle baktığınızda yavru oluşumunu anlayabilirsinizKaan GENÇ' Alıntı:
Foto ile doluluk kesinlikle anlaşılmaz.yumurtaları birer birer elinize alınız kuvvetli fener yoksaYılmaz KURŞUN' Alıntı:
benim 15 yumurta boş çıktıKaan GENÇ' Alıntı:2 yıl uğraştım ilk defa çiftim yumurtladı inş onlarda boş çıkmaz
yazından anlam cıkaramadım , kesin görmen gereken kırmızı renk ve damarlar aksi herşey dölsüzlüğe işarettir.Ali ÖZGÜR' Alıntı:ustalarım beni çiftin altında 8 yumurta var tesadüfen bugün el feneriyle kontrol etim 3 tenesi yarım 4 tanesi tam dolu 1 taneside boş bende boş olanı atım 13. günü diye. sizce yarımlarda yavru cıkarmı.teşekürler..
İsmail bey, Teşekkür ederim. Bu resmi 06 Eylül 2010 da çekmişim; Ben ve arkadaşlarım tarafından 10 dan çok kez yayımlanmıştır. (Sitemizin en ünlü resimlerinden biridir. O yumurtaların içerisindeki embriyoların yakında torunları dünya ya gelecek..)İsmail AKKOYUNLU' Alıntı:Merhaba! Umarım güzel yavrular alırsınız. Ben yuvanın içinde bulunan maddelerin ne olduğunu öğrenmek istiyorum. talaş dışında şeyler de var galiba. yardımcı olursanız sevinirim.
yarımlar %99.9 boş çıkar ya dölsüz yada yavru icinde ölmüş oluyor benim tecrübem bu yondeAli ÖZGÜR' Alıntı:ustalarım beni çiftin altında 8 yumurta var tesadüfen bugün el feneriyle kontrol etim 3 tenesi yarım 4 tanesi tam dolu 1 taneside boş bende boş olanı atım 13. günü diye. sizce yarımlarda yavru cıkarmı.teşekürler..