Mertcan Yılmaz
Uzman Üyemiz
arkadaslar 1 hafta oldu bir cift kusum var yan yana durunca disi erkekten kusmasini istiyo erkekte kusuyo yuvali taktim ciftlesme belirtilerimi acaba ? bunlar
doğrudur çiftleşme belirtileridir bunlar.Mertcan YILMAZ' Alıntı:arkadaslar 1 hafta oldu bir cift kusum var yan yana durunca disi erkekten kusmasini istiyo erkekte kusuyo yuvali taktim ciftlesme belirtilerimi acaba ? bunlar
Burak SİPAHİ' Alıntı:ÖN HAZIRLIK SÜRECİNDELER.. SEVGİLİ OLMUŞLAR ÇIKMAYA BAŞLIYORLAR ZAMAN GEÇTİKÇE DURUM İLERLEYECEK smileki smileki
Burak SİPAHİ' Alıntı:ÖN HAZIRLIK SÜRECİNDELER.. SEVGİLİ OLMUŞLAR ÇIKMAYA BAŞLIYORLAR ZAMAN GEÇTİKÇE DURUM İLERLEYECEK smileki smileki
İbrahim Gökay TATAR' Alıntı:anlaşma aşamasını geçmişler...
gerisi gelir...
yuvalığa alışmaları uzun sürebilir ve eğer insanlardan rahatsız olduklarını görürseniz sakin bir yere alınMertcan YILMAZ' Alıntı:arkadas ama salonda bakiyorum kuslarimi insan icinde ama aliskinlar insana yemlesiyolar iste yuvali taktim daha dun kac gun icinde yuvala alisirlar?
kıh kıh kıh kıh güzelmişBurak SİPAHİ' Alıntı:ÖN HAZIRLIK SÜRECİNDELER.. SEVGİLİ OLMUŞLAR ÇIKMAYA BAŞLIYORLAR ZAMAN GEÇTİKÇE DURUM İLERLEYECEK smileki smileki