sizce ciftlesirlermi ?

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
arkadaslar 1 hafta oldu bir cift kusum var yan yana durunca disi erkekten kusmasini istiyo erkekte kusuyo yuvali taktim ciftlesme belirtilerimi acaba ? bunlar

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Çiftleşme sayılmasada ısındıklarının belirtisi eğer bir sorun çıkmazsa yakın sürede çiftleşiceklerdir. Sadece biraz rahat bırakıp yem su değişimlerinde daha yavaş davranarak kuşları ürkütüp strese girmelerini engellemek :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
arkadaslar 1 hafta oldu bir cift kusum var yan yana durunca disi erkekten kusmasini istiyo erkekte kusuyo yuvali taktim ciftlesme belirtilerimi acaba ? bunlar
doğrudur çiftleşme belirtileridir bunlar.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
ÖN HAZIRLIK SÜRECİNDELER.. SEVGİLİ OLMUŞLAR ÇIKMAYA BAŞLIYORLAR ZAMAN GEÇTİKÇE DURUM İLERLEYECEK  smileki smileki

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
arkadas ama salonda bakiyorum kuslarimi insan icinde ama aliskinlar insana  yemlesiyolar iste yuvali taktim daha dun kac gun icinde yuvala alisirlar?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
arkadas ama salonda bakiyorum kuslarimi insan icinde ama aliskinlar insana  yemlesiyolar iste yuvali taktim daha dun kac gun icinde yuvala alisirlar?
yuvalığa alışmaları uzun sürebilir ve eğer insanlardan rahatsız olduklarını görürseniz sakin bir yere alın