Sizce dişimin nesi var?

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
İyi akşamlar.
Dişi kuşum son zamanlarda bir tuhaf duruyor.Kursak kısmı pinpon topu gibi şiş ve asker gibi öne doğru.
Kanatlarını sürekli iki yana açıp kanat uçlarını aşağı salıyor.Bu şekildeyken bel kısmı tümsek gibi oluyor.
Nedeni ne olabilir ustalar?Saygılar

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
inşallah dediğiniz gibi olur,ben çok umutlu değilim de  :(

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
yuvalık takılı 4 aydır ama hiç yuvaya girmiyor dişi  :-[

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Ku$un ceresini dogru okiyabilmek gerek !

Sizin kutu asmaniz ile yumurta gelmez, ... hazir olmiyan di$i, onu zorliyan erkek, e hadi diyen besleyicisi, di$i ne yapsin, ...  icon_wall

Hanginize uysun, ... en kötü ihtimal ile caniyla öder bunun bedelini, ... memleketde ku$mu yok, ...  icon_naughty

Bunlari eve almadan kafesini alip hazirliyorsunuz, birazda bilgi edinilse, ... önce ehliyet sonra araba alinir degilmi ? Tersini bende nadir gördüm, ... tavuga cevirdiniz bunlariya, ...  icon_think

Sözüm ortaya, ...  ::)

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Ku$un ceresini dogru okiyabilmek gerek !

Sizin kutu asmaniz ile yumurta gelmez, ... hazir olmiyan di$i, onu zorliyan erkek, e hadi diyen besleyicisi, di$i ne yapsin, ...  icon_wall

Hanginize uysun, ... en kötü ihtimal ile caniyla öder bunun bedelini, ... memleketde ku$mu yok, ...  icon_naughty

Bunlari eve almadan kafesini alip hazirliyorsunuz, birazda bilgi edinilse, ... önce ehliyet sonra araba alinir degilmi ? Tersini bende nadir gördüm, ... tavuga cevirdiniz bunlariya, ...  icon_think

Sözüm ortaya, ...  ::)
Bir yardım danışalım dedik,koymadığınız bir kulak arkası kalmış lafı!!!
Olsun,bu bile güzel,çünkü,zahmet edip yazmışsınız.Teşekkür ederim.
Yaklaşık(-ara ara olsa bile-)15 yıldır evimde muhabbet kuşu olmuştur.Yaptığım masrafı dile bile getirmiyorum.Hiçbir zaman da tavuk gözüyle bakmadım,ailemden biriydi onlar hep.
Sadece hayatımda ilk kez eş kuşum oldu ve onların beden ve davranışlarını anlamaya çalışıyorum hepsi bu!
Saygılar...

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Sözüm ortaya diye belirttim, nede olsa okunacak, yarasi olan gocunsun misali, ...

Beden dili vardir, mevsime göre buda degi$ir, adi basitce ku$, fakat bakimi o kadar basit degil, bu konuda akla gelmiyen ba$a gelir,  ... yine diyorum, sözüm size degil, ... fakat dilimiz don lastigi gibi nede olsa, nereye cekersen oraya gidiyor, ...  :) ??? Ayni dili konu$mak mesele degil, ayni dü$ünen anla$abilir, ...

Bilgi ile fikir dogru ise bizi ileriye götürür, yanli$ bilgi ile fikir ise yanli$ yola sürükler, ...

Umarim Allah gönlünüze göre verir her$eyinizi, ...

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Sözüm ortaya diye belirttim, nede olsa okunacak, yarasi olan gocunsun misali, ...

Beden dili vardir, mevsime göre buda degi$ir, adi basitce ku$, fakat bakimi o kadar basit degil, bu konuda akla gelmiyen ba$a gelir,  ... yine diyorum, sözüm size degil, ... fakat dilimiz don lastigi gibi nede olsa, nereye cekersen oraya gidiyor, ...  :) ??? Ayni dili konu$mak mesele degil, ayni dü$ünen anla$abilir, ...

Bilgi ile fikir dogru ise bizi ileriye götürür, yanli$ bilgi ile fikir ise yanli$ yola sürükler, ...

Umarim Allah gönlünüze göre verir her$eyinizi, ...
Peki.