+1Erol İMECE' Alıntı:kuşunuz yumurtlamaya hazır yuvalık takın.tüyü kadar yavru inşl.
elime bir şey gelmediBatuhan SEVİNÇ' Alıntı:poposunu kontrol edin bi isterseniz yumurta varmı yokmu ögrenırsınız hem
Bir yardım danışalım dedik,koymadığınız bir kulak arkası kalmış lafı!!!Murat GÖÇMEN' Alıntı:Ku$un ceresini dogru okiyabilmek gerek !
Sizin kutu asmaniz ile yumurta gelmez, ... hazir olmiyan di$i, onu zorliyan erkek, e hadi diyen besleyicisi, di$i ne yapsin, ... icon_wall
Hanginize uysun, ... en kötü ihtimal ile caniyla öder bunun bedelini, ... memleketde ku$mu yok, ... icon_naughty
Bunlari eve almadan kafesini alip hazirliyorsunuz, birazda bilgi edinilse, ... önce ehliyet sonra araba alinir degilmi ? Tersini bende nadir gördüm, ... tavuga cevirdiniz bunlariya, ... icon_think
Sözüm ortaya, ... :![]()
Peki.Murat GÖÇMEN' Alıntı:Sözüm ortaya diye belirttim, nede olsa okunacak, yarasi olan gocunsun misali, ...
Beden dili vardir, mevsime göre buda degi$ir, adi basitce ku$, fakat bakimi o kadar basit degil, bu konuda akla gelmiyen ba$a gelir, ... yine diyorum, sözüm size degil, ... fakat dilimiz don lastigi gibi nede olsa, nereye cekersen oraya gidiyor, ...??? Ayni dili konu$mak mesele degil, ayni dü$ünen anla$abilir, ...
Bilgi ile fikir dogru ise bizi ileriye götürür, yanli$ bilgi ile fikir ise yanli$ yola sürükler, ...
Umarim Allah gönlünüze göre verir her$eyinizi, ...