Sizce Hazırlar mı ?

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Herkeze ii günler saglıklı mubişler. Kuşlarım 8 aylık ve daha 4 gün oldu alalı. Dişi ile erkek çok iyi anlaşıyor ve birbirlerine kusuyorlar. ama daha çiftleştiklerini görmedim. Erkek Çekingen davranıyor çiftleşmek konusunda. Sizce kuşlarım hazır mı. Yuvalıgı asmalı mıyım.

Mehmet HANÇER

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Hançer
Kardeşim daha 4 gün olmuş acele etme. biraz zaman tanı iyice alışsınlar ortamlarına

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
kuşların ortama alışması için en az 20 gün ondan sonra birbirlerine alışcaklar dişi hazır değil gibi biraz zaman bu iş sabırla olur en az 2 ay bekleyin yavru alabilmek için bakımlarını iyi yapın hayırlı üretimler.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
YUVALIĞI ASMANIZDA BİR SAKINCA YOK ZATEN HAZIR OLDUKLARINDA YUMURTLAMAYA BAŞLAYACAKTIR

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Herkeze Çok teşekkür ederim. Dişi erkege çok kur yapıyor dişi hazır gibi gözüküyor bana ama erkek daha acemi oldugundan Çiftleşemiyor bugun fark ettim. dişi öpüştükten sonra çiftleşmek için egiliyor ama erkek daha acemi oldugundan yapamıyor.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
YUVALIĞI ASMANIZDA BİR SAKINCA YOK ZATEN HAZIR OLDUKLARINDA YUMURTLAMAYA BAŞLAYACAKTIR +1 ama bana göre dısı hazır degıl bırde kuşların kagası çok uzamış kalamar veya kaga taşı as bırazda zaman tanı derım hayırlı olsun.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Sen o dişiyi getir bana bendeki erkek şuan önüne gelen ile çiftleşecek nerdeyse ama bendeki dişi tüy dökümünde olduğu için şu sıralar fazla yüz vermiyor :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kusların videolarını hareket ve davranıslarını gormeden hazırmı değilmi diye yorum yapmamızda bu yorumu bizden beklemenizde sağlıklı değil.. iyi bir video cekip yukleyin en iyisi..