sizce neden böyle davranıyor (video mevcut)

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
acele etme acemilikleridir zamanla hallolur.rahatsız etme onlar işini bilir ;)

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Yükseklik korkusu vardir kesin  C:)

Biraz zaman taniyin, ... ve, popolarindaki tügleri dikkatlice makasla kirpin  ;) ... ikisininde !

Vakit kaybetmeden, ...  ;) hadi ama  rotfl

abdurrahman vural

Yeni Üyemiz
kuşlarımın çiftleşmesini beklerken cumartesi dişi kuşumun ceresi ile kagasının birleştiği yerden kan geliyordu, pazar günü ise dişi kuşumu ölmüş halde buldum crying, üstelik gagası ceresinden kopmuş halde. erkek kuşumun ısırma huyu yok, sizce neden böyle oldu.
üstelik bu ölen ikinci dişim oldu :'(

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Video da gördüğüme göre eger erkek acemi ise ve dişi ile çiftleşme de zorladıysa dişiye zarar vermiş hata öldürmüştür..

abdurrahman vural

Yeni Üyemiz
ne oldu ise folluk da oldu. çünkü dişi folluga girdiği zaman erkek de girmeye başladı ve çok gürültü yapıyolardı. bende  rahatsız etmemek için dokunmuyordum. yeni bir dişi almalımıyım?
erkek kuşum 2 yaşında, dişiyide 2 yaşında alsam uygunmudur?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Abdurrahman VURAL' Alıntı:
ne oldu ise folluk da oldu. çünkü dişi folluga girdiği zaman erkek de girmeye başladı ve çok gürültü yapıyolardı. bende  rahatsız etmemek için dokunmuyordum. yeni bir dişi almalımıyım?
erkek kuşum 2 yaşında, dişiyide 2 yaşında alsam uygunmudur?
Olabilir ama artık tecrübesiz bir dişi almayın bence daha önce yavru yapmış ve eşi olmayan bir dişi arayın aban kalırsa .. Yada çok kızışmış bir dişi.

abdurrahman vural

Yeni Üyemiz
bir kaç petshop a baktım ama kızışmış dişi bulamadım, hatta 1 yaşından büyük dişi dahi bulamadım  :(

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
illa 2 yasında kus bulcam dıye ugrasmanıza gerek yok 1 yasında dısıde ısınızı gorur

abdurrahman vural

Yeni Üyemiz
bu ölen ikinci dişi kuşum oldu, ilk dişi kuşumda aldıktan 6 ay sonra ölmüştü. o yüzden titiz davranmaya çalışıyorum. önerileriniz için teşekkür ederim.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Cevrede üretici muhabbet kuşu üretimiyle ilgilenen birileri vardır elbet bn olsam araştırırdım ben 1 yıldır arastırıodum sonunda karşıma çıktı ben de bölgede üretici buldum hemde bayağı büyük üreticilerden :D :D  üreticilerde güzezl temiz dişi bulursun hemde damızlık..