Sizce Yumurtamı Var .?? ( Resimli)..

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Üstatlar bi yardım edin ne olur yorumlarìniz Degerli . (kaan abi yorumun icinde sagol)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Banada yumurta gibi geldi hayırlı olsun şimdiden. Kuşlarınızın renkleride çok güzelmiş maşallah.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
arkadaşlar sagolun yardımcı oldunuz için fakat dişi baze toparlıyo hemen mesala yem veya su degiştirirken kanatlar yukarda oluyo ama kuyruk düşük ve şişlik oluyo üstünde ..

bide hiç çiftleştini görmedim ama erkek ayanı üstüne atmaya çalıştını gördüm .

ilk yumurta kaç güne gelir bide ??

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
erkek olan sanırım rainbow cinsi muhabbet kusu rengıde cok hos ayrıca dısınınde guzel rengı var babasına benzıyen kuslar cıkar ıss dua edınde:)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İnşallah yumurtadır ve sağlıklı yavrular çıkar büyür ne renk olsa güzel olur nasılsa her rengin güzelliği ayrı bence.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yumurta var gibi. Hayırlı bir kuluçka olur İnşallah.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
evet şu an yumurta almak istiyorum dedim gibi yumurta varsa kaç güne gelir ilk yumurta ?

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
efekan kardeşim dedim gibi şişlik varda kuyruk düşük kanatları  baze yukarda oluyo.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
efekan kardeşim dedim gibi şişlik varda kuyruk düşük kanatları  baze yukarda oluyo.
Sorun olmaz abi. Her kuşun da aşırı derecede düşmez kanatları. Şişlik olması yeterli popoda. Bir de yuvayla ilgili olması.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
fazla acele ve kusları rahatsız etmeyın kuslarınız gercekten cok guzel ozellıkle erkek olan raınbow kusunu oyle guzel renkde kuslar cok fazla yoktur pıyasada normal kuslara nazaran ve yavruları da ALLAH ın ıznıyle yakında almaya baslarsınız işş.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Şimdilik dursun abi. Aman diyeyim. Sonra girmezler yuvaya rahatsız olurlar pişman olursun. Yumurta sürecinde altlarının temizliğini biraz ertelemeye çalış ( çok pis değilse ).