SİZLERE AÇIK DAVETİMDİR.(MAHİR KOCATÜRK)

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA.
BUNDAN YAKLAŞIK 2 SENE ÖNCE BAŞLAMIŞ OLDUĞUM MUHABBET KUŞU ÜRETİMİNE NE KADAR BODOSLAMA DALMIŞ OL DUĞUMU BU SİTE ARACILIĞIYLA GÖRDÜM! BUNUN  İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
ÇOK PARAM GİTTİ ÇOK EMEĞİM GİTTİ. BUNLARIN YANI SIRA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM ÇOK DA CAN KAYBIM OLDU. AMA YILMADIM SÜREKLİ BİR ŞEYLER ARAŞTIRDIM ÖĞRENDİM. DAHA DA ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY OLDUĞUNU GÖRDÜM.
BU NEDENLE ÜRETİMHANEMDE İYİLEŞTİRMEYE GİTTİM.
ÖNCELİKLE BUNU YAPARKEN BANA YUVALIK VE KAFES PLANLAMASI DAHİL MONTAJI, TEMİZLİĞİNE KADAR BANA YARDIM VE TAVSİYELERİNİ  ESİRGEMEYEN SN MUSTAFA POYRAZ ABİME  ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.
KAFESLERİ, YUVALIKLARI, FOLLUKLARI, TÜNEKLERİ, VS… TEK TEK İNCE İNCE DÜŞÜNEREK KENDİME VE KUŞLARA GÖRE EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIM. ÇOK TEMİZ PIRIL  PIRIL BİR ÜRETİMHANE OLDU.
SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR BU NACİZANE AÇIK BİR DAVETİMDİR!
ÜRETİM HANEMİZDE SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYARIZ.
SAYGILARIMLA….
MAHİR KOCATÜRK
İSTASYON MAHALLESİ
ŞEHİT HİKMET ÖZER CADDESİ 5/16
ETİMESGUT/ ANKARA
0554 974 18 98

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
maşallah mahir hocam tertemiz mis gibi içim gitmedi desem yalan olur allah hayırlı bol üretimler nasip etsin inşallah.ankaraya yolum düşerse birgün uğrarım üretimhanene :)

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Hakikaten süper bir ortam oluşturmuşsunuz, maşallah. Bol üretimler olsun inşallah.

tutsak06

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
POYRAZ
Öncelikle MAŞALLAH Diyelim hayırlı olsun mahir kardeşim..
Elimizden bişey geldiyse yardımcı olabildiysem sana ne mutlu bana..
ALLAH Utandırmasın saglıklı bol yavrular alırsın İNŞALLAH..
Hayırlı üretimler...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
                            RABBİM UTANDIRMASIN.. NAZİK DAVETİNİZ İÇİNSE ÖOK SAĞOLUNUZ  ARTIK HIZLI TREN GİT GEL 6 SAAT İNŞALLAH ORADA OLURUZ BİR GÜN..

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Ne kadar emek harcadığınızı biliyorum. Bu yüzden emeklerinizin karşılığını alırsınız.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
hayırlı uğurlu olsun öncelikle bende üretimhane kurma aşamasındayım hobiden bir kademe üste çıkıcaz inşallah dün dernek evraklarımı gönderdim selahattin abimize ve kafes araştırması yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli 50 cm ve üzeri olabilir sizin kafeslerinizde gayet kaliteli ve güzel nerden ne kadara yaptırdığınızı sorsam ayıp etmiş olmam umarım.. saygılarımla bol yavrulu üretim sezonları dilerim...

aromen

Yeni Üyemiz
Adı
arda
Soyadı
vurucuel
Hayırlı uğurlu olsun.Mahir'in yerini gezmiştim ve küçük bi hobici olarak çok hoşuma gitmişti ayrıca misafirperverliğine diyecek yok.Yeni yerinde inşallah bol bol yavru alırsın.En kısa sürede gelicem inşallah....