SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU OLAN KUSLARIMIZ (behsat TİĞİZ BATMAN)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
s.a arkadaslar bilindigi gibi.. kuslarımızdaki en buyuk problem solunum yolu enfeksiyonuyla başlıyor ve tüm hastalıkların cogu solunum yoluyla başlıyor.. size doğal bir ilac önerecegim.. kuslarda kuyruk sallama solunum problemi veya hırıltı var ise.. okaliptus yagı aktarlarda bulabilirsiniz.. okaliptus yagını hergun birer damla 5 gun agızdan verin ve ayrıca suyuna 5 gun aynı anda vitamin katarsanız 5. gun sonunda ne solunum yolu sıkıntısı nede hırıltı kalacaktir..
saygılar...
bilgi ve sevgi  paylastıkca coğalır..

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
ÇOK TEŞEKKÜRLER VERDİĞİNİZ DEĞERLİ BİLGİ İÇİN..

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
s.a arkadaslar bilindigi gibi.. kuslarımızdaki en buyuk problem solunum yolu enfeksiyonuyla başlıyor ve tüm hastalıkların cogu solunum yoluyla başlıyor.. size doğal bir ilac önerecegim.. kuslarda kuyruk sallama solunum problemi veya hırıltı var ise.. okaliptus yagı aktarlarda bulabilirsiniz.. okaliptus yagını hergun birer damla 5 gun agızdan verin ve ayrıca suyuna 5 gun aynı anda vitamin katarsanız 5. gun sonunda ne solunum yolu sıkıntısı nede hırıltı kalacaktir..
saygılar...
bilgi ve sevgi  paylastıkca coğalır..
Ayrıca bende bir şey ekleyeyim okaliptus yağı kuşların suluklarına 1 damla damlatıldığı vakit ebeveynlerde yavru tüyü yolm vakası var ise sorun ortadan kalkıyor çünkü tüy yolma olayı iyot eksikliğinden kaynaklanmakta ve bu da okaliptus yağında fazlası ile bulunmaktadır  ;)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Ayrıca bende bir şey ekleyeyim okaliptus yağı kuşların suluklarına 1 damla damlatıldığı vakit ebeveynlerde yavru tüyü yolm vakası var ise sorun ortadan kalkıyor çünkü tüy yolma olayı iyot eksikliğinden kaynaklanmakta ve bu da okaliptus yağında fazlası ile bulunmaktadır  ;)
ekleme icin tskler süleyman ustam

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
sonuna kadar katılıyorum. denedim ve geçtiğini gördüm. behsat beyin  bir yazısında okaliptus yağını  okumuştum hırıltı için  yazısında sadece bir damla yeterli demiş hırıltı için. sadece bir damla damlattım ve sabah  bir şey kalmadığını gördüm. şimdi  yavaş yavaş başlar gibi hırıltı. olmazsa  5 günde deneyecegim eger  tam başlarsa. eline ve  bilginine saglık BEHSAT TİĞİZ.

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
behsat abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim mantar hastalığı içinde hiç sıkılmadan bana telefonda yarım saatten fazla yardımcı oldun çok sağol abi ağzına sağlık

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Emrah KAHRAMAN' Alıntı:
behsat abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim mantar hastalığı içinde hiç sıkılmadan bana telefonda yarım saatten fazla yardımcı oldun çok sağol abi ağzına sağlık
her zaman elimizden geldigi kadar ve bilgimizin yettigi kadar herkese yardıma hazırım kardes bazı üretici arkadaslar gibi bilgiyi sadece kendime saklamıyorum ortamı olunca paylasıyorum herseyi.. saygılar

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
teşekkürler bilgi için çok yararlı bilgiler bunlar allah razı olsun

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
ekleme icin tskler süleyman ustam
Bu sitenin en sevdiğim yanı bilgi paylaşımında kıskançlığın olmaması  ;)Tek başına bilgi bilgi değildir paylaşınca güzelleşir değerli bilginiz için asıl ben teşekkür ederim bilmediğim bir konuda aydınlanmış oldum  :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat ve Süleyman ustaların dediklerine katılıyorum ve destekliyorum...okaliptüs konusunu çok araştırdım ve hakkında neredeyse doktora yapmış kadar bilgi biriktirdim...denemeler yaptım. Kuşlarımız için Üst solunum yolu destekleyicisi olması mucize değil, lakin tıp da okaliptüsü bu yönde yoğun şekilde kullanmakta, örneğin astım hastalıklarının tedavi ve destekleyici tedavilerde. En basit ve aklıma gelen örnek, astım hastaları okaliptüs yaprak ve tomurcuklarını bir kap kaynamış su içine koyup, buharını solurlar...nefeslerini açar. Yaşadıkları mekanlara ufak bez torbalar içinde okaliprus yaprak ve tomurcukları bulundururlar...mekan havasını solurlar. Okaliptus çayı içerler. Gece uyurken, yastıklarının içinde yine ufak bez torbalarda okaliptus vardır.

Okaliptüsün tek marifetleri bunlar da değil...üretimhanelerini bit ve pireden ebediyen korunmak isteyenler, yuvalık talaşlarına kurutulmuş okaliptüs yaprakları karıştırabilirler...bit ve pire sorununuz kalmaz. Haftada 1,2 kez kafeslerin veya salmaların içine taze okaliptüs dalları brakın...taze bulamazsanız kurutulmuş okaliptüs yaprakları brakın...kuşlarınız onları tiftikler ve tüyülerinin arasına sokuştururlar.

Merak edenler için, yabancı kaynaklardan derleyip topladığım içerik bilgilerini bu forumda kısa bir zaman önce paylaşmıştım - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12171.msg176625.html#msg176625

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba arkadaşlar ben dün aktardan bir şişe okaliptis yağı aldım 2015 yılına kadar kullamım süresi var şimdi sorum şu bunu kuşlarına içiren varmı bunu sularına  katıp tamamına içirsek nasıl olur bir zararı olurmu mesela bir litre suya kaç damla damlatmalıyız tecrübe edinen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Oktay AYKUT' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben dün aktardan bir şişe okaliptis yağı aldım 2015 yılına kadar kullamım süresi var şimdi sorum şu bunu kuşlarına içiren varmı bunu sularına  katıp tamamına içirsek nasıl olur bir zararı olurmu mesela bir litre suya kaç damla damlatmalıyız tecrübe edinen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
koruma amaclı 10 gunde bir bir litreye 1 cc verilebilir