SON HALLERİYLE MUBİŞLER ARTIK YUVADAN ATMAYAYA HAZIRLANIYORLAR (H.İBRAHİM ÇABUK)

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM İNŞALLAH BİN KERE HAYIRLARINI GÖRÜRSÜN SANA GÖNDERDİĞİM DİŞİNİN KARDEŞİ YAVRULARINI ÇIKARMAYA BAŞLADI BİLE İKİ TANE UFAK YAVRU VE YUMURTALARI ONA AİT İNŞALLAH SENDE EN KISA SÜREDE YAVRULARINI GÖRÜRSÜN HAYIRLI OLSUN TEKRARDAN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
de hadi hayırlısı diyelim . bende cumartesi günü Hasan ATAY hocamızın evine gittim Halil İbrahim hocada geldi börek keyfi yaptık . Hasan hocanın jumboları da harika nazar değmesin. Bekir hocam kısmet olursa sizinle de bir gün tanışırız
vallahi dostlar allah razı olsun ben bu sitedeki herkese diyebilirimki bu kuşlar mükemmel ben bunları uzun süre inceledim ve bana gönderdiği kuşlar da dahil mükemmel hayırlısıyla en iyi şekilde satılacagından da eminim bunu yeminle söylüyorum ama benim erkeklerde iş yok :D neyse hayırlısı fatih hocam inşallah en kısa zamanda midata gelecem hasan hocam sen ve h.ibrahim hocam la hep birlikte bi tanşalım yüz yüze.h.ibrahim kardeşimden de 2 çift alıp getirmeyi düşünüyorum allahın izniyle girecem kümese alıp çıkacam başka türlü ben yavru göremem :) bu arada böreği önceden hazırlayın dayı ben gelince aç kalmayayım :D

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
maşaAllah maşaAllah  paylaşım için teşekkürler

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
vallahi dostlar allah razı olsun ben bu sitedeki herkese diyebilirimki bu kuşlar mükemmel ben bunları uzun süre inceledim ve bana gönderdiği kuşlar da dahil mükemmel hayırlısıyla en iyi şekilde satılacagından da eminim bunu yeminle söylüyorum ama benim erkeklerde iş yok :D neyse hayırlısı fatih hocam inşallah en kısa zamanda midata gelecem hasan hocam sen ve h.ibrahim hocam la hep birlikte bi tanşalım yüz yüze.h.ibrahim kardeşimden de 2 çift alıp getirmeyi düşünüyorum allahın izniyle girecem kümese alıp çıkacam başka türlü ben yavru göremem :) bu arada böreği önceden hazırlayın dayı ben gelince aç kalmayayım :D
SEN YETERKİ GEL KARDEŞİM BAŞIM ÜSTÜNDE YERİN VAR KÜMES EMRİNDE :)  BÖREK KOLAY SANA TEPSİSİYLE GETİRİRİM KAPIM HER ZAMAN HERKESE AÇIK İSTEYEN BUYURSUN GELSİN

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK

BABA YUMURTAYI KORUYOR MAŞALLAH ÇOK AKILILAR :)

BUGÜN İTİBARIYLA YAVRU SAYIMIZ BEŞ OLDU MAŞALLAH İLK AĞIZ YAVRULARI

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK

TEPELİNİN ESKİ DİŞİSİ ŞU ANKİ DİŞİSİNİN ANNESİ

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah çok güzel yavrular hayırlı üretimler dilerim.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
maşallah sağlıklı bir  şekilde  büyütmen dileğiyle gözüme bir kaç tepelide takıldı inşallah onlardanda  güzel tepeli yavrular almak nasip olur..
eşleme konusunda  kafana  takılan bişey olursa yardımcı olmak  isterim...

saygılar
teşekkür ederim bayram bey saygılar bizden nerelerdeydiniz baya zamandır göremiyordum sizi sitede sizi yeniden görmek sevindirdi beni evet bir kaç tane tepelim var ilerilere götürmek istiyorum onları Allahın izniyle ilginiz için teşekkürler

Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
MaşaAllah çok güzel yavrular hayırlı üretimler dilerim.
teşekkür ederim sıddık bey

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
İlker ÇAY' Alıntı:
maaşallah hepsi çok güzel kuşlar.Birde biz yavru alabilsek
TEŞEKKÜRLER İLKER BEY İNŞALLAH SİZDE BU MUTLU ANI YAŞARSINIZ

Sabri BUDAK' Alıntı:
maşallah çok güzel bir paylaşım olmuş allah nazarlardan korusun