Sonuda bi box yaptım :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Behsat bey ,Mehtap Hanım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Behsat bey tavaları pvc kapı pervazından kestirdim onunla çerçeve gibi dönüp altına pvc yuvalık yaptığım malzemeden yapıştırcam İnşallah

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
arkadaşlar parekende olarak parça temin edilip yapacağınız kafesler asla ucuza mal olmadığı gibi yapım işinde ona buna sormaktan başınızıda alamassınız,ve profesyonel aletlerle yapılan hiç bir kafesinde yerini tutmaz..verdiğiniz emekte bunun cabası..

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Nurettin bey sıkıntınız mı var emeğinize sağlık uğraşmıssınız ama bile demeden direk konunun altına direk böyle saçma bi yorum yapmışsınız.Burada ucuza gelip gelmediğini tartışan biri var mı ? Burada olay emek vermek Kuşlar için bişeyleri insanın kendisi yapması ,istediği gibi kafasına göre...başkalarının kalıplarına satandartlarına göre mi beslememiz lazım kuşları.. Ben parasına değil emeğe bakarım siz parayı düşünebilirsiniz.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Nurettin bey sıkıntınız mı var emeğinize sağlık uğraşmıssınız ama bile demeden direk konunun altına direk böyle saçma bi yorum yapmışsınız.Burada ucuza gelip gelmediğini tartışan biri var mı ? Burada olay emek vermek Kuşlar için bişeyleri insanın kendisi yapması ,istediği gibi kafasına göre...başkalarının kalıplarına satandartlarına göre mi beslememiz lazım kuşları.. Ben parasına değil emeğe bakarım siz parayı düşünebilirsiniz.
+1