Sonunda aldım , cinsiyeti nedir sizce ? Fotoğraflı

murat ak

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
ak
Bugün 5 kuş arasından bunu beğendim ve aldım. Aslında albino tarzı veya sade sarı düşünüyordum ama sarı hiç yoktu albinonun da tüyleri pek güzel değildi yani pek sağlıklı değil gibiydi o yüzden 3. seçeneğim olan mavi renk aldım. Daha yeni koydum kafese ama parmağıma kondu sonra kapalı balkonda saldım yine elime kondu inşallah iyi anlaşırız .
Cinsiyeti tam belli olmaz ama yinede üstatlar bir yorumlarsa iyi olur, henüz 1,5-2 aylık diye aldım ve çekoslovak dedi satıcı .

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
MaşAllah çok tatlı bir dişi  :) Hayırlı uğurlu olsun Rabbim nazarlardan korusun inşAllah..

murat ak

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
ak
Teşekkürler peki ırkı çekoslovak mı ve kaç aylıktır aşağı yukarı ?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
evet kuşunuz çek dişi ve en az 3-4 aylık gibi duruyor kızışmaya başlamış hayırlı olsun

murat ak

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
ak
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
evet kuşunuz çek dişi ve en az 3-4 aylık gibi duruyor kızışmaya başlamış hayırlı olsun
Yani yanına erkek alsak çiftleşir o kadar büyük  :mad: birde 1,5-2 aylık demişti satan kişi

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bence satıcı size doğruyu söylemiş...kuşunuz en fazla 2 aylık güzel bir mavi spangle dişi, güle güle besleyin.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Burununun üsütndeki ceresi dişilerde beyaz olanlar kızışmamışmı oluyo üstadlar yoksa kızışan dişilerin kahverengimi oluyor bi  açıklarmısınız ?    icon_think