Kuş dişi çek en fazla 2.5-3 aylıktır henüz kızışma yok genelde kızışan dişilerin çereleri kahverengi olur ama bazı kuşlarda farklılık gösteriyor kuşa eş atmanız için en az 6-7 aylık olması gerekir sağlık açısından.
Günay DÖNMEZ' Alıntı:bence satıcı size doğruyu söylemiş...kuşunuz en fazla 2 aylık güzel bir mavi spangle dişi, güle güle besleyin.
Sezgin ANIL' Alıntı:Kuşunuz dişi Maşallah güle güle besleyin
Muhammet ÇELİK' Alıntı:MaşAllah çok tatlı bir dişiHayırlı uğurlu olsun Rabbim nazarlardan korusun inşAllah..
nasıl gagasını kestiniz ya neeee neeee neeee neeee neeee neeee neeee neeee neeee nefretSerdal YILMAZ' Alıntı:güzel bi kuş eline konmasıda avantaj hemen alışır ele bende gecen gün dişi aldım çapkının yanına elimi uzatıyorum kanatıyor gagasını kestimde rahatladım ama ele alışmadı haylaz neeee
Genellikle kahverengi olur ama her kuşun ceresi kahverengi olcak diye bir şart yoktur asla. Yani cereye göre adım atılmaz her zamanBerkan ŞENOL' Alıntı:Burununun üsütndeki ceresi dişilerde beyaz olanlar kızışmamışmı oluyo üstadlar yoksa kızışan dişilerin kahverengimi oluyor bi açıklarmısınız ? icon_think
+1R.Efekan ALTUN.' Alıntı:bu arada kuş dişi 3-4 aylık çek maşallah çok tatlı![]()