Sonunda aldım , cinsiyeti nedir sizce ? Fotoğraflı

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuş dişi çek en fazla 2.5-3 aylıktır henüz kızışma yok genelde kızışan dişilerin çereleri kahverengi olur ama bazı kuşlarda farklılık gösteriyor kuşa eş atmanız için en az 6-7 aylık olması gerekir sağlık açısından.

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
maşallah allah nazardan saklasın..kuşun sağlı bir dişi

konuşanmubiş

Takipçi Üyemiz
Adı
İbrahim Mert
Soyadı
Özaktaş
Maşallah çok tatlı bir dişi. Hayırlı uğurlu olsun Allahım nazarlardan korusun inşallah.

serdal3850

Yeni Üyemiz
Adı
serdal
Soyadı
yılmaz
güzel bi kuş eline konmasıda avantaj hemen alışır ele bende gecen gün dişi aldım çapkının yanına elimi uzatıyorum kanatıyor gagasını kestimde rahatladım ama ele alışmadı haylaz  neeee

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Serdal YILMAZ' Alıntı:
güzel bi kuş eline konmasıda avantaj hemen alışır ele bende gecen gün dişi aldım çapkının yanına elimi uzatıyorum kanatıyor gagasını kestimde rahatladım ama ele alışmadı haylaz  neeee
nasıl gagasını kestiniz ya  neeee neeee neeee neeee neeee neeee neeee neeee neeee  nefret

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bu arada kuş dişi 3-4 aylık çek maşallah çok tatlı :)

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Güzel bir dişi, 2 - 2 buçuk aylık bence.

Berkan ŞENOL' Alıntı:
Burununun üsütndeki ceresi dişilerde beyaz olanlar kızışmamışmı oluyo üstadlar yoksa kızışan dişilerin kahverengimi oluyor bi  açıklarmısınız ?    icon_think
Genellikle kahverengi olur ama her kuşun ceresi kahverengi olcak diye bir şart yoktur asla. Yani cereye göre adım atılmaz her zaman :)