Sonunda döndüm...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hepinize iyi forumlar...
Yaklaşık tüm tatil boyunca köyde olduğum için forumda aktif olamadım. Hepinizi ve forumu çok özledim. Köyde tavuklar, kuşları aratmadı ama tabii ki kuşların yerini tutmuyorlar. Artık yine aktifim, sorularınıza cevap vermeye, gerektiğinde kendi, sorularıma cevap almaya hazırım. Bunlar da kuşlarımın son hali onlara ben köydeyken annem baktı. Gerçekten  anlattıklarımı layığıyla yapmış, hatta daha iyisini yapmış. Kuşlar eskisinden daha iyi durumda. Bu bahar daha önceden de söylediğim gibi, çok ümitliyim.
(Resimler gece çekildiği için biraz soluk ama idare eder diye düşünüyorum :) )

Hepinize Hayırlı üretimler; İyi forumlar...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kucuk kardesim hg :) birkac defa kulagını cınlattım.. kesin köye gitmistir diye dusundum.. seni tekrardan ailede gormek beni sevindirdi..büyüyünce büyük üretici olacaksın..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Recep Nuri YENİAY' Alıntı:
Hoşgeldin evlat.

Bu arada maşallah iyi post kasmışsın  :D

Toplam İleti: 4.198
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
kucuk kardesim hg :) birkac defa kulagını cınlattım.. kesin köye gitmistir diye dusundum.. seni tekrardan ailede gormek beni sevindirdi..büyüyünce büyük üretici olacaksın..
Behsat abi hoşbuldum. Siz de benim aklımdan hiç çıkmadınız.
Recep abi aslında ileti sayısı pek önemli değil. Ben gerekli şeyleri öğrendim ve bildiklerimi paylaştım. Uzun süre boyunca aktif olduğum için de iletiler çoğaldı. Pek de önemli değil. Zaten beni neredeyse herkes tanıyor ve amacımı biliyor.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Efekancım hoşgeldiin bende seni merak ettim aklımada geldi köyde olabileceğin ama uzun zaman oldu baya dinlendin inşallah bu bahar alırsın yavrular.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Efekancım hoşgeldiin bende seni merak ettim aklımada geldi köyde olabileceğin ama uzun zaman oldu baya dinlendin inşallah bu bahar alırsın yavrular.
Abla seninkiler ne oldu yeni aldığın yumurtalıların yavruları çıkmış hayırlısıyla. Finchlerden ne haber?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Efekancım sorma bende işler baya bi büyüdü :) Üç tane yavrum 45-50 günlük civarı oldular. Anne babaları yeniden yumurtladı şuan 3 yavru 2 yumurta var altlarında gökkuşağı ispinozlarımda yuvayı hazırladı ama daha yumurta gelmedi bir çiftte bengal ispinozum var onlarda yumurtladı 6 yumurtada yatıyorlar :) Bu kadar kuşu nereye koyacam bilemiyorum yavrularda büyüyünce ne etcem bilmiyorum :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Efekancım sorma bende işler baya bi büyüdü :) Üç tane yavrum 45-50 günlük civarı oldular. Anne babaları yeniden yumurtladı şuan 3 yavru 2 yumurta var altlarında gökkuşağı ispinozlarımda yuvayı hazırladı ama daha yumurta gelmedi bir çiftte bengal ispinozum var onlarda yumurtladı 6 yumurtada yatıyorlar :) Bu kadar kuşu nereye koyacam bilemiyorum yavrularda büyüyünce ne etcem bilmiyorum :D
İnşallah daha çoğunu görmek nasip olur. :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
efekan hoşgeldin ya nerelerdeydin geçen kulağımı çınlattım .. Aklıma geldin bir arayım dedim ama konularda iletilerini bulamadım herhalde forumu bıraktı sandım ama kuş bir sevdadır bırakılmaz bırakılamaz :D :D bahoo alkisd alkisd

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Mehtap abla bu kuşları ayrı bir odada mı besliosuunuz ? yada söyle sorayım evde mi üretiosunuz kuşları ?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Efekancım çoğalmasın ne yapacağım o kadar kuşu :) Oğuzhan çocuk odasını kuş odası yaptım kuşlarım ve çiçeklerim var.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Efekancım çoğalmasın ne yapacağım o kadar kuşu :) Oğuzhan çocuk odasını kuş odası yaptım kuşlarım ve çiçeklerim var.
Satışa dökmedin mi daha abla?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Satışa dökmedin mi daha abla?
Yok canım ben beceremem satmayı çoğalırlarsa mecburen deneyeceğiz satmayı ama hem satmaya kıyamam hemde satış yetenek istiyor bende de pek yok o girişimci ruh :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Yok canım ben beceremem satmayı çoğalırlarsa mecburen deneyeceğiz satmayı ama hem satmaya kıyamam hemde satış yetenek istiyor bende de pek yok o girişimci ruh :)
Abla ben de nasıl satmaya kıyacağım biliyorum. Hele bir yavrulasınlar da düşünürüz.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abla ben de nasıl satmaya kıyacağım biliyorum. Hele bir yavrulasınlar da düşünürüz.
Bunlar ilk yavrularımya bunları kaç para verirlerse versinler satmam kıyamam sevdiğim ve iyi bakacağına inandığım biri isterse verebilirim belki.