Sonunda ilk yumurta geldi ancaaakkkk....????

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
merhaba arkadaşlar sonunda artık kuşlar sabırsızlığıma dayanamadı ilk yumurtayı yaptılar :) Ancak resimdeki gibi yuvalığın köşesine koymuş yumurtayı bir sıkıntı olurmu kendi diğer yumurtalarda gelince düzenlermi yoksa benmi yardım edeyim ?? ilk yumurtam olduğu için yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler ...

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
yuvalığa talaş kum falan koysan iyi olur. Yumurtayıda kendisi altına alır diye düşünüyorum.

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
bu saatten sonra koymamın zararı olur endişesindeyim ustalarım yardımcı olabilirmisiniz acaba..

MuratOdabaş

Yeni Üyemiz
Yuvaya talaş koy , kum koyarsan yer arada kendi pisliğinide yer.

Mama ihtiyaçlarını ver , sürekli rahatsız etme bakımlarını yap gerisini onlar halleder

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
teşekkür ediyorum ozaman biraz talaş döküyüm talaş pek ince değil kaba talaş birşey olurmu ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İnce olmasından ziyade hamster talaşı daha iyidir. Zaten böyle kalırsa yumurta kırılabilir.

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
arkadaşlar kötü birşey oldu tavsiyeleriniz üzere talaş koymaya gittimki yumurta yok evet yok ,  ahaaa ya dişi kuş kırmış veya kendi kırılmış ama yumurtadan hiç eser yok kabuk dahi yok resimde yumurtanın bulunduğu bölgede biraz ıslaklık var sadece

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yumurtayı yemiş kuş. Çok kötü olmuş gerçekten çok üzüldüm :(

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
talaşıda tamamen tabanı kaplayacak şekilde koydum oyuk olan yer dahi gözükmüyor üstüne döktüm tamamen , ilk yumurtamın hüsranla sonuçlanması kotu oldu inş. devamı gelir ..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ahmet COŞKUN' Alıntı:
talaşıda tamamen tabanı kaplayacak şekilde koydum oyuk olan yer dahi gözükmüyor üstüne döktüm tamamen , ilk yumurtamın hüsranla sonuçlanması kotu oldu inş. devamı gelir ..
Talaş tam dediğiniz gibi neredeyse oyuk gözükmeyecek şekilde çok olmalı. İlk yumurtanın kırılması dediğiniz gibi çok kötü bir sonuç olmuş.

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
diğer yumurtaları yaparmı acaba yaparsada onlarıdamı kıracak  :mad:  zaten dişi baya sinirli asabi

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
ahmet coşkun kardeşim senn kafesde kemik varmı eğer kemik yoksa kuş yeniden yumurta yapmak için kemiğe ihtiyaç duyacak ve  kemik olmayınca yumurtayı kıracaktır bu birincisi ikincisi ise kuşasabi demişsin eğer kemik varsa yuvalıkla fazla oynadığın içinde kırabilir ama bana ilk ihtimal gibi geliyo kemik yok gibi geliyo

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
var kardeşim kalamar mevcut kafeste sabah duruyordu yumurta sabah kontrol ettim yumurtayı gordum aksam geldiğimde yoktu baktıgımamı kızdı acaba rahatsızda etmiyorum 1 kez baktım sadece :)

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
kuşlarım hergun mu çiftleşcekte yumurtalar gelecek yoksa yumurtalar onceki döllenmeylemi olusuyor ?