SONUNDA VAZGEÇTİM YAV :(

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
YAV ABİ BÖYLE BİR ŞANS YOK.1 YIL 2 ERKEK KUŞU AYNI KAFESTE TUT SONRA ERKEK OLDUKLARINI ANLA SONRA YANLARINA BİRİ YAVRU BİRİ EŞE HAZIR 2 DİŞİ AL. SONRA DİŞİNİN BİRİ KAFESİ TEMİZLERKEN KAÇSIN SONRA ÖĞRENCİLERE TÜM KÖYÜ ARAT DİŞİYİ GERİ BUL. ÇİFTLEŞTİKLERİNE ŞAHİT OL.YAVRU OLAN DİŞİ ERKEĞE HİÇ YANAŞMASIN SÜREKLİ DÖVSÜN. Bİ HEVES 4 GÖZLÜ PVC BOX AL.KENDİN AHŞAP KAFES YAP.ÖZEL YEMEK PROGRAMI YAP 2 YILDIR BEKLE. EN İYİ VİTAMİN EN İYİ YEM BALLI SU, KEMİĞİDİR ŞUDUR BUDUR DERKEN ÇİFTLEŞMEYE ŞAHİT OL GENEDE ZIKKIMIN DİBİ YAVRU HATTA BOŞ YUMURTA BİLE GÖRME. BIKTIM ABİ KUŞLARIMIN HEPSİNİ BURDAKİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA DAĞITMA KARARI ALDIM.BELKİ İLERDE GENE KUŞ BESLEMEYİ DÜŞÜNÜRSEM KAFESİM VAR.NE BİLEYİM ACEMİLİKTEN Mİ OLDU YANLIŞ KUŞ SEÇİMİNDEN Mİ OLDU ANLAMADIM.ZEKİ MÜLAYİM USTANIN Bİ YAZISINI OKUDUM DUYGULANDIM. BİR KİŞİYE KUŞ VERECEKTİM HEVESİ KIRILMASIN DİYE EN İYİ ÇALIŞAN KUŞLARIMI VERMEK İSTEDİM DİYOR.ÖNEMLİ OLAN YENİ BAŞLAYAN BİR KİŞİNİN HEVESİ KIRILMAMASI.İŞTE BENDEKİ O HEVES KIRILDI KAHRETMESİN.NEYSE ÇOK UZUN OLDU BİRAZ İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM.

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
vazgeçme abi pilavdan dönenin kaşığı kırılsın yav 1 çift kuşla başladım yavru alamadım 4 çifte çıkardım gene alamazsam 5-6-7-8- vs vs vs çiftte çıkarcam yavru alamazsam gözüm açık gidecek yav :) gerçe seninki gözmü nazarmı  desem ne dersen de işte

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
bende acemiyim benimkilerde çok oynaşıyorlar ama hala iş yok inşallah çıkar birşeyler bir buçuk ay oldu sizin için üzüldüm insan gerçekten yavru istiyor

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
BU ÇOK KÖTÜ Bİ İLLET HELE BİDE YUMURTA YAVRU GÖREMEYİNCE NEFRET ETMEYE BAŞLIYORSUN KARDEŞİM.YAV BİDE MADDİ Bİ DÜŞÜNCEM DE OLSA GAM YEMEM.Bİ HEVES İSTEDİK OLMADI

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi benim eski kuşlarım 2 yıl yumurtlamadı sonra öldüler. Şimdiki çiftim 1 yıldır beraber ve gerçekten yavrulayacaklarını düşünüyorum ben de yavru almadım ama bir kere bir dişim yumurtlamıştı o da kaçtı. Ölen çiftimin erkeğine 3 tane dişiyi beğendiremedim değiştire değiştire bi hal oldum. O öldü. Şimdi bu çiftim var. Bu çiftin erkeğinin de ilk eşi öldü kuruluktan. Benim halimi düşün :)

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
abi benim eski kuşlarım 2 yıl yumurtlamadı sonra öldüler. Şimdiki çiftim 1 yıldır beraber ve gerçekten yavrulayacaklarını düşünüyorum ben de yavru almadım ama bir kere bir dişim yumurtlamıştı o da kaçtı. Ölen çiftimin erkeğine 3 tane dişiyi beğendiremedim değiştire değiştire bi hal oldum. O öldü. Şimdi bu çiftim var. Bu çiftin erkeğinin de ilk eşi öldü kuruluktan. Benim halimi düşün :)
ALLAH İÇİN İYİ BIKMAMIŞSIN :) SENİNDE BAŞINDAKİ BELA BENİMKİ GİBİ KARDEŞİM NAZAR MI VAR NE VAR KUŞLARA KURŞUN DÖKTÜRECEM

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi bütün forumda bizim gibiler çok en iyisi sabır ben böyle düşünüyorum. Bir de iyi bakım var tabii.Allah hepimize yavru almayı nasip etsin İnşallah

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
sayın hocam dün eşe attığım kuş bugün ilk yumurtasını yaptı... scared bunu seninle paylaşmak istedim.saygılar sevgiler. ;)

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Hocam bekle biraz daha. İsterse hiç yumurtlamasınlar onlar kaybederler :) Sen Antep'e gel, gidelim şöyle kaliteli birer çift seçmeye çalışalım. Olur hocam olur acele etme.

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:
sayın hocam dün eşe attığım kuş bugün ilk yumurtasını yaptı... scared bunu seninle paylaşmak istedim.saygılar sevgiler. ;)
Ayhan abi n'aptın ya ? :D :D

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Abdurrahman bey ne yapayım amaçım sayın hocamı üzmek değil sevinçimden ne yapacağımı ne yazacağımı şaşırdım hatta ve hatta kuşum iki tane birden yumurta yaptı bunu bile heycandan belirtemedim..saygılar sevgiler  :D

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
arkadaşlar mesajlarını okudukca kendimi gördüm iki yıldır bende  okadar emek ve para harcadım karşılığında sıfır bi adım ileri gidemedim ama tam acanıma tak ettiği sırada yumurtalı bi çift aldım yavruları oldu onlardan damızlık ayırdım şimdi başka bi çift kuluçkada yani bu sitedeki üstatlar bu işin sabır işi olduğunu söylerler gerçektende öyle imiş sadece karşılıksız sevgi ve sabır

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:
Abdurrahman bey ne yapayım amaçım sayın hocamı üzmek değil sevinçimden ne yapacağımı ne yazacağımı şaşırdım hatta ve hatta kuşum iki tane birden yumurta yaptı bunu bile heycandan belirtemedim..saygılar sevgiler  :D
Mutluluğunuz daim olsun, darısı başımıza inşallah.

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Arkadaşlar bende 1 senedir muhabbet çiftleri besliyorum.Başlarda benimde hemen yumurtlasınlar hevesi vardı ama zamanla hevesim kaçmaya başladı.Çiftleri aldığım yerler değişik tanımadığım petshoplar,bilgi ve tecrübesizlikle beraber kafada acaba'lar vardı.Tabi bu sırada kuşlar sürekli geliyo,gidiyo masraf devamlı artıyordu.Elde kocaman bir sıfır var.Bu sırada siteden ...... petshop'u gördüm yakındı gittim gördüm tanıştık.Hazır yumurtalı takımlar almaya başladım yuvalıklarıyla kafesleriyle beraber.Kafada soru işaretleri kalmadı tabi.Bu arada bendeki çiftleride götürüp takas ettim,yerine yenilerini daha irilerini aldım vs.Bendeki o hevesi heyecanı görünce ne desem hangi çifti istesem kabul ediyolardı sağolsunlar.Geçen gün gittiğimde bir çift daha istedim kendilerinden,yumurtlayınca haber vericekler.Şuan 3 çiftim 2 tane jumbo damızlık adayım var.(1 sene içinde 11yavru aldım.yavruları eşe dosta dağıttım)Özetlemek gerekirsem arkadaşlar;alıcağımız kuşları tanıdık bilindik üreticilerden,mümkünse yumurtalı veya yavrulu olarak alalım.3,5 lira fazla belki ama kafamız rahat olur hevesimiz kaçmaz.Ben birde başlarda kuşların yerlerini sürekli değiştiriyodum bu hatayı sakın yapmayın.İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.Hayırlı üretimler. bye

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Hocam bu iş biraz sabır işi fakat damızlık seçimide çok önemli.Tanıdık bir üreticiden hazır çalışan bir takım alın derim.Slm