Sonunda :)

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Dün gece işten geldiğimde kuşlarımın terbiyesiz hallerini gördüm  C:) C:)
Yuvalıkda 1 adet yumurta var ama Kimden olduğu kimin oldugu belli değil  smileki 2 dişide yuvaya giriyor.

Ve kuşlarım bana geldiğinden beri ilk yumurtalarını verecekler. Daha öncede yumurtalı kuş bakmadım.

Şuanda yapacağım birşey varmı ? Ek besin yada vitamin vermem gerekiyor mu ? yumurtalı dişi strese girmemesi için ne yapmam lazım ?

Sorularım ile ilgili ste içi arattım fakat bulamadım. Eğer konular varsa ve gözden kaçırmışsam kusura bakmayın. İyi günler.

P3010077

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
gözünüz aydın . ek besin olarak yumurta maması verin ve fazla rahatsız etmeyin. yerlerini değiştirmemeye özen gösterin haftada 1-2 defa kafes temizliği yapın . hayırlı olsun

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Fatih MANSIZ' Alıntı:
gözünüz aydın . ek besin olarak yumurta maması verin ve fazla rahatsız etmeyin. yerlerini değiştirmemeye özen gösterin haftada 1-2 defa kafes temizliği yapın . hayırlı olsun

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
iki çiftinizde çiftleşiyor ne mutlu size güzel duygudur ilkler her zaman süperdir :)

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:
iki çiftinizde çiftleşiyor ne mutlu size güzel duygudur ilkler her zaman süperdir :)
Aslında 3 çiftte çiftleşiyor fakat salmadaki 3. çifti yakalayamadım :) evet Baya mutlu etti keratalar beni :)

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
+1

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
gözünüz aydın
birşey yapmanıza gerek yok
kendi hallerine bırakın
aynen devam...

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
teşekkürler yorum yazan herkese ama sevincim kursağımda kaldı diyebilirm. akşam eve geldiğimde yuvalıkta yumurtadan eser yokdu.parça yada talaşlarda ıslaklık yapışıklık yoktu yumurtaya ne oldu bılmıyorum dişi kuşum yuvalıkdan çıkmıyor ha bire kemiriyor inş devamı gelir.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hayırlısı olsun kardeşim. Uçtuklarınıda görürsün inşallah

msty

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kabel
abi senin kafesin salma m? kaç çift var ?salmaya kuşları çift olarakmı koydun? bende yapmayı düşünüyorum kavga yapıyorlarmı?  benimki kafeste üretim yapıyorum küçük salma yapmayı düşünüyorum nasıl olur kavga çok 6 çift koymayı düşünüyorum

olurmu beni dinlediginiz için teşekkür ederim

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Mustafa KABEL' Alıntı:
abi senin kafesin salma m? kaç çift var ?salmaya kuşları çift olarakmı koydun? bende yapmayı düşünüyorum kavga yapıyorlarmı?  benimki kafeste üretim yapıyorum küçük salma yapmayı düşünüyorum nasıl olur kavga çok 6 çift koymayı düşünüyorum

olurmu beni dinlediginiz için teşekkür ederim
120.50.95 salmanın ölçüsü  benim 3 çiftim varsalmada kavga olmuyor. Benim kuşlarım hazır çiftlerdi daha sonra salmaya attım fakat hepsi eş değiştirdi. 2 ay boyunca yumurta alamadım salma yaptım eşleri kendi seçince 1 ayda ısınma kaynaşma çiftleşme derken şuanda 5 yumurta var yuvalıkda.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Fatih MANSIZ' Alıntı:
yalnız yumurta mamasını yumurtalardan yavru çıktığında verin şimdi verirseniz erkeği kızıştırabilir ve dişiyi rahatsız etmeye başlar yumurtalara zarar verebilirler