SPANISH TIMBRADO KANARYA ÜRETİMHANEM

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Peki lambalar yanık durduğu zamanlarda direk kafeslere yani kuşların üzerine doğrumu cevrili yanıyor yoksa farklı acılardan kumes ortamına mı cevriliyorr.
Teşekkürler

murat_denizli

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tokel
alpay bey hayırlı üretimler,bol yavrular dilerim.birşey sormak istiyorum.kullandığınız 250 ve 300 vatlık ampuller ısıtıcı ampullerden mi?eğer öyleyse ortamı ısıtma performansları nasıldır?bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Alpay abi on numara bir üretimhane demek az gelir 11 numara maşalah pırılpırıl hasta oluyorum bu tip üretimhanelere allah daim etsin emeklerinizi boşa çıkarmasın

serkan gürbulak

Takipçi Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Gürbulak
maşallah. profesyonel, düzenli ve hijyenik. allah emeklerinizin karşılığını verir inşalalh..

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Cemil AK' Alıntı:
Peki lambalar yanık durduğu zamanlarda direk kafeslere yani kuşların üzerine doğrumu cevrili yanıyor yoksa farklı acılardan kumes ortamına mı cevriliyorr.
Teşekkürler
Boxların altına ve üstüne eşit olarak ışık yayılacak şekilde direct kafeslere çevriliyor..

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Murat TOKEL' Alıntı:
alpay bey hayırlı üretimler,bol yavrular dilerim.birşey sormak istiyorum.kullandığınız 250 ve 300 vatlık ampuller ısıtıcı ampullerden mi?eğer öyleyse ortamı ısıtma performansları nasıldır?bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Her ikiside ısıtma özelliği de taşıyan ampuller.. 20 m2 lik ortamda yaklaşık 2 derece ısı arttırıyorlar..Yandıkları süre zarfında kuşlara banyo verirseniz ışık ve ışığın verdiği ısıdan dolayı izlemeye doyamayacağınız banyo keyfine şahit olursunuz  ;D ;D

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Alpay BİLİR' Alıntı:
Her ikiside ısıtma özelliği de taşıyan ampuller.. 20 m2 lik ortamda yaklaşık 2 derece ısı arttırıyorlar..Yandıkları süre zarfında kuşlara banyo verirseniz ışık ve ışığın verdiği ısıdan dolayı izlemeye doyamayacağınız banyo keyfine şahit olursunuz  ;D ;D
abi bu lambalardan  ist ticaret merkezinden aldım  çin malı birşey göndermişler 20 gün dayanmadı patladı sizinkinin markası varmı nereden temin  ettiniz

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
abi bu lambalardan  ist ticaret merkezinden aldım  çin malı birşey göndermişler 20 gün dayanmadı patladı sizinkinin markası varmı nereden temin  ettiniz
Beyaz ampuller OSRAM kırmızı infraredler ise PHILIPS marka..İzmir'den aldım

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah kuşlar da, mekan da çok güzel. Hayırlı ve bol üretimler.

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
hey maşallah emek özveri gayret ne ararsan var umarım hersey gönlünüzce olur

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı