Boxların altına ve üstüne eşit olarak ışık yayılacak şekilde direct kafeslere çevriliyor..Cemil AK' Alıntı:Peki lambalar yanık durduğu zamanlarda direk kafeslere yani kuşların üzerine doğrumu cevrili yanıyor yoksa farklı acılardan kumes ortamına mı cevriliyorr.
Teşekkürler
Her ikiside ısıtma özelliği de taşıyan ampuller.. 20 m2 lik ortamda yaklaşık 2 derece ısı arttırıyorlar..Yandıkları süre zarfında kuşlara banyo verirseniz ışık ve ışığın verdiği ısıdan dolayı izlemeye doyamayacağınız banyo keyfine şahit olursunuz ;D ;DMurat TOKEL' Alıntı:alpay bey hayırlı üretimler,bol yavrular dilerim.birşey sormak istiyorum.kullandığınız 250 ve 300 vatlık ampuller ısıtıcı ampullerden mi?eğer öyleyse ortamı ısıtma performansları nasıldır?bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
abi bu lambalardan ist ticaret merkezinden aldım çin malı birşey göndermişler 20 gün dayanmadı patladı sizinkinin markası varmı nereden temin ettinizAlpay BİLİR' Alıntı:Her ikiside ısıtma özelliği de taşıyan ampuller.. 20 m2 lik ortamda yaklaşık 2 derece ısı arttırıyorlar..Yandıkları süre zarfında kuşlara banyo verirseniz ışık ve ışığın verdiği ısıdan dolayı izlemeye doyamayacağınız banyo keyfine şahit olursunuz ;D ;D
Beyaz ampuller OSRAM kırmızı infraredler ise PHILIPS marka..İzmir'den aldımHilmi AKYILDIZ' Alıntı:abi bu lambalardan ist ticaret merkezinden aldım çin malı birşey göndermişler 20 gün dayanmadı patladı sizinkinin markası varmı nereden temin ettiniz
teşekkürler abiAlpay BİLİR' Alıntı:Beyaz ampuller OSRAM kırmızı infraredler ise PHILIPS marka..İzmir'den aldım