subhanallah ilk defa yavrum oldu !

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
Selamun aleykum abiler bugün itibariyle 6 yumurtada ilk yavrum cikti .Iki seneden beri bu vakti bekliyordum elhamdulillah dolu cikti Masallah. Simdiki asamalarda ne yapmam gerekiyor onu bi sorayim dedim size ?

slymnuzun

Takipçi Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
uzun
hayırlı olsun. inşallah büyüdüğünü de görürsünüz. yemini,suyunu ve her gün mamasını eksik etmeyin annenin.gerisini onlar hallediyorlar. tekrar hayırlı olsun,gözünüzaydın :)

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
Allah razi olsun abi ama söyle bi sorunum var , benim kuslarim mama yemiyor sadece normal yem ve yesillik yiyorlar mamaya ama hic dokunmuyorlar bile.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
yavruları var artık doyurmak için mecbur yiyecekler hayırlı olsun

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
hayırlı olsun inşallh bende bugünleri görürümm  evil_idea thumbsupbo

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
sagolun Allah razi olsun darisi sizin basiniza .Cok tereddütlüyüm insallah hayatta kalir iki sene sabrettim ama ümidimi hic yitirmedim.Yumurta mamasida koydum simdi kafeslerine normal kus yemide icerde kalsinmi yoksa sadece yumurta mamasi mi olsun kafeste , acil yardimlarinizi bekliyorum bide geceleri odada isik olmasi lazimmi yoksa gerek yokmu bu iki soruma lütfen cevap verin acil !!! Allah simdiden razi olsun .

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
son iki soruma acil cevap verirseniz sevinirim abiler sagolun .

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
normal yemde kalacak mamada olacak+ kum mutlaka bulundurun ayrı bir yemlikte onada herzaman ihtiyaçları olacaktır...2.sorunun cvbına gelecek olursak.kuşlarımızın günlük 10-12 saat uykuya ihtiyaçları vardır.bunu temin edemezsek strese girerler yorgun düşerler ve hastalıklar kapımızı çalar.bu yüzden ışığa dikkat ediniz...

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
abi tamam dediklerini dikkate alacamda ama benim kuslar yumurta mamasi yemiyor normal kus yemi yiyorlar sadece ! Bu yeterli degilmi ne yapmam lazim bu durumda ????

Ersman

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
Samasti
Amin cümlemizin .Abi oku diyorsunda epeyden beri okuyorum anladigim kadariyla nanayi tam yedim . Kus yemide var kafeste mamada ama mamaya dokunmuyorlar mecbur yiyecek diyorsunuzda ama bakiyorum durum hicte öyle degil.Hayirlisi olsun Allah yasamalarini murad ettiyse yasarlar etmediyse ölürler ben yemlerini bildigim gibi vercem gerisi Allaha kalmis.