Selamun aleykum abiler bugün itibariyle 6 yumurtada ilk yavrum cikti .Iki seneden beri bu vakti bekliyordum elhamdulillah dolu cikti Masallah. Simdiki asamalarda ne yapmam gerekiyor onu bi sorayim dedim size ?
hayırlı olsun. inşallah büyüdüğünü de görürsünüz. yemini,suyunu ve her gün mamasını eksik etmeyin annenin.gerisini onlar hallediyorlar. tekrar hayırlı olsun,gözünüzaydın
sagolun Allah razi olsun darisi sizin basiniza .Cok tereddütlüyüm insallah hayatta kalir iki sene sabrettim ama ümidimi hic yitirmedim.Yumurta mamasida koydum simdi kafeslerine normal kus yemide icerde kalsinmi yoksa sadece yumurta mamasi mi olsun kafeste , acil yardimlarinizi bekliyorum bide geceleri odada isik olmasi lazimmi yoksa gerek yokmu bu iki soruma lütfen cevap verin acil !!! Allah simdiden razi olsun .
normal yemde kalacak mamada olacak+ kum mutlaka bulundurun ayrı bir yemlikte onada herzaman ihtiyaçları olacaktır...2.sorunun cvbına gelecek olursak.kuşlarımızın günlük 10-12 saat uykuya ihtiyaçları vardır.bunu temin edemezsek strese girerler yorgun düşerler ve hastalıklar kapımızı çalar.bu yüzden ışığa dikkat ediniz...
abi tamam dediklerini dikkate alacamda ama benim kuslar yumurta mamasi yemiyor normal kus yemi yiyorlar sadece ! Bu yeterli degilmi ne yapmam lazim bu durumda ????
Amin cümlemizin .Abi oku diyorsunda epeyden beri okuyorum anladigim kadariyla nanayi tam yedim . Kus yemide var kafeste mamada ama mamaya dokunmuyorlar mecbur yiyecek diyorsunuzda ama bakiyorum durum hicte öyle degil.Hayirlisi olsun Allah yasamalarini murad ettiyse yasarlar etmediyse ölürler ben yemlerini bildigim gibi vercem gerisi Allaha kalmis.