Şükürler olsun Ya Rabbi

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Şuan çok mutluyum 6-7 aydır eş olan mubabbetlerim dün yumurtladı 2 kere ben 1 kerede kardeşim şahit olmuş çiftleştiklerine şuan hiç rahatsız etmiyorum yumurtaya bakamadım bile ben okuldayken annem kuşları temizlerken görmüş bundan sonra ne yapmam gerek şuan  için 1 yumurta varmış bundan sonraki durumlar nasıl olacak günde kaç yumurta yapacak  ne zaman yumurtalar çıkacak söyler misiniz.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
gözün aydın hayırlı olsun .sorulara bakılırsa çok heyecanlısın. yumurtlama gün aşırı devam eder. yumurtadan çıkış ilk yumurta için 18-19. günlerdir. daha detaylı bilgi forumda mevcuttur.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Şinasi kardeşim gözün aydın senin kuşlara bişey yapmana gerek yok onlar hallederler herşeyi yumurtalar 2 gün arayla gelir ortalama 6 7 yumurta yaparlar sen rahatsız etme yeter

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Sezgin ANIL' Alıntı:
Şinasi kardeşim gözün aydın senin kuşlara bişey yapmana gerek yok onlar hallederler herşeyi yumurtalar 2 gün arayla gelir ortalama 6 7 yumurta yaparlar sen rahatsız etme yeter

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Sezgin ANIL' Alıntı:
+1

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Kemal AKBULUT' Alıntı:
AFFERİM SANA GENCİM YAKIŞIR SANA BAKIMINI GÜZEL YAP ONLAR SENİ MAHÇUP ETMEZ OKULUDA ASMA İLLAKİ OKU SENDE ANANI BABANI UTANDIRMA KENDİNDE BU HETECAN VE BAŞARI HİÇ BİTMESİN SLM SİZLERİ SEVİYORUZ
+1
ağzına sağlık Kemal Abi

_BURAK_

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
UYGUR
Hayırlı olsun. Aklıma ilk yumurta ve yavrularım geldi. Allah bu heyecan ve sevincini daim etsin. Bol bereketli yavruların olur İnşallah.

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Dişi hala yavruluk ta günün büyük bir bölümünü orada geçiriyor sabah dişi yuvada erkek kapıda 1 saat civarı beklemişler sanırım 2.yumurtada gelmiştir rahatsız etmemek için ellemiyorum inşallah  devamı gelir.