Sultan Papağanı Hakkında --- Bir Bakar mısınız?

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE

Arkadaşlar bugün bir petshop'a girdim. Vitrinde çok güzel bir turkuaz renkte papağan vardı ve 2 çift sultan papağanı. Sultan papağanların fiyatını sordum 15 TL dedi. Çok şaşırdım. Normalde bu papağanlar çok pahalı olur diye biliyorum. Hatta yanlış olmasın diye 2 3 kez sordum, sarı kuşlar değil mi diye belirttim evet dedi. Kuşları gördüğümde 1 çift uyuyordu. Acaba hastalıklı mı diye dusundum. 2.çiftte uyuyordu sonra biri uyandı gözleri çok güzeldi bu resimdeki gibi. Almayı düşünüyorum sizce bir sorunları mı var ? Fiyat neden bu kadar ucuz ? Ne olabilir ?
Kaçırmak istemiyorumm

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
Anormal bir durum söz konusu 15 tl sultan papağınımı olur yahu.bu işi yapan üstatlarda elbet cevap verecektir acele etme bence

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Erçin ÖZKAN' Alıntı:
Anormal bir durum söz konusu 15 tl sultan papağınımı olur yahu
Evet anormal gerçekten. O yüzden sormak istedim. Hastalığı felan olabilir mi ki ? Ondan mı ucuza veriyor; ki hastada olsa bu kadar indirmez.

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
inan bende şaşırdım bu fiyata kesin bişey vardır hasta olasılığı yüksek ksırı kuşlarda olabilir..toptan muhabbet satışları bile 18-20 tl den giderken bu sultanların tekine 15 tl demiş..

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Erçin ÖZKAN' Alıntı:
inan bende şaşırdım bu fiyata kesin bişey vardır hasta olasılığı yüksek ksırı kuşlarda olabilir..toptan muhabbet satışları bile 18-20 tl den giderken bu sultanların tekine 15 tl demiş..
Hastalığı olsun başka şeyi olsun bu adamlar yine hasta kuşları bile muhabbetlerde 25-30 liraya kakalamaya çalışıyorlar.Fiyatında bir yanlışlık vardır diyeceğim ama üstüne basa basa sormuşsunuz fiyatınıda.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bencede fiyatta bir yanlışlık var yerli yavru muhabbeti o fiyata vermiyorlar,sen bi kuşlara bak sağlıklı görünüyorlarsa almaya kalk bakalım yine fiyat aynımı aynıysa hiç kaçırma

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
bencede fiyatta bir yanlışlık var yerli yavru muhabbeti o fiyata vermiyorlar,sen bi kuşlara bak sağlıklı görünüyorlarsa almaya kalk bakalım yine fiyat aynımı aynıysa hiç kaçırma

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Enes ACAR.' Alıntı:
hemen hepsini alıp sonra satmalıydın kar elde ederdin :)
Üretici olsam belki ama evde baktığım için o şekilde düşünmüyorum. Hem işin karında değilim, tamamen hayvan sevgisi..

Parayı ayarlıyınca 1 çift almaya gidicem. O zaman bir daha sorayım ki vitrinde başka kuşta yoktu, olsa diğer kuşla karıştırdı diycem ama yoktu.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
100den aşşagı sultan görmedim o degil 15 tl ye muhabbet kuşu alamazsınız ki sultan  confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
O fiyatı çekiyorsa vardır bi kusuru  100 e vermek varken neden 15 tl diyorki ilginç.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Müslüm GÖYCE' Alıntı:

Arkadaşlar bugün bir petshop'a girdim. Vitrinde çok güzel bir turkuaz renkte papağan vardı ve 2 çift sultan papağanı. Sultan papağanların fiyatını sordum 15 TL dedi. Çok şaşırdım. Normalde bu papağanlar çok pahalı olur diye biliyorum. Hatta yanlış olmasın diye 2 3 kez sordum, sarı kuşlar değil mi diye belirttim evet dedi. Kuşları gördüğümde 1 çift uyuyordu. Acaba hastalıklı mı diye dusundum. 2.çiftte uyuyordu sonra biri uyandı gözleri çok güzeldi bu resimdeki gibi. Almayı düşünüyorum sizce bir sorunları mı var ? Fiyat neden bu kadar ucuz ? Ne olabilir ?
Kaçırmak istemiyorumm

öyle bişey varsa hepsini alın hasta bile olsa bedava

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Yarın gidip tekrar bir sorup kuşları iyice bir inceliycem.

Benimle birlikte almak isteyen olursa 2 şer çift alabiliriz. Ancak ben üstüne kendi payımıda katarım, o payla kendime alırım :D Bu fırsat kaçmaz. İlgilenenler özel mesaj atabilir.