taş geldi ismail abiİsmail ODLUYURT' Alıntı:İhtiyacı olan arkadaşlar olabilir diye güncelledim. Bence süper bir yöntem. Bu vesile ile Yahya bey'e tekrar teşekkürler.
abi bunu denedim ama olmadı abi ya
aslında çok güzel bir yöntem
taş geldi ismail abiİsmail ODLUYURT' Alıntı:İhtiyacı olan arkadaşlar olabilir diye güncelledim. Bence süper bir yöntem. Bu vesile ile Yahya bey'e tekrar teşekkürler.
evil_ideakemal akbulut' Alıntı:EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER BENDE BİR KATKIDA BULUNAYIM BU İŞE BAŞLADIĞIMDAN BERİ MIKNATISLA SAPTIYORUM BU BÜTÜN CANLILAR İÇİN AYNI DİYORUM YALNIZ BEN FARKETTİMKİ İSREYEN DENEYEREK OKEY VERİR KIZGIN KUŞTA MIKNATISIN HAREKETİ DAHA AKTİF VE DAİRELERİN ÇAPI BÜYÜYOR SLM
Bu konuda bişey diyemiyeceğim...Niyazi DALKIRAN' Alıntı:süper bir paylaşım teşekkürler yahya bey ben bu yöntemi şimdi jako cinsi papağanımda denedim düz çizgi çiziyor ne kadar doğru bilmiyorum ama dişi diye düşünüyorum zaten dişi diyede tahmin etmiştim ama dna yapılması gerekiyor bu yöntem ne kadar jako cinslerinde etkilidir bilmiyorum
Sanırım youtubeden kaynaklı bir sorun bende ulaşamıyorum...Pc ye de format attıgımda bütün arşivim silinmiş...İnşaAllah en kısa zamanda yeni video eklerim...Erdi GEDİKLİ' Alıntı:S.A YAHYA ABİ ÇOK GÜZEL Bİ VİDEO İDİ ÖNCEDEN İZLEMİŞ İDİM ŞİMDİ İZLEYEMİYORUM SORUN VERİO SİTE
Murat KANBUR' Alıntı:paylaşım için teşekkürler.....
alkisd alkisdKemal AKBULUT' Alıntı:EĞER KUŞUN POPOSUNUN ÜZERİNE 1 2 CM YUKSEKLIKTE SABİT 15 20 CM İPE BAĞLI OLARAK GAYET KUVVETLİ BİR MUKNATIS HANİ ŞU BUZDOLAPLARINDA BULUNAN MAGNETLERDEN ÇIKARARAK KULLANABİLİRSİNİZ EĞER YOK OLMADI DERSENİZ KUŞUNUZUN TTERS TUTARAK TAM POPOSUNUN ÜZERİNE TUTUN BEN BUNA ULTRASYON LAKABI TAKTIM VE DİŞİLER KIZGINSA YUK YAZDIM DAİRELER ÇOK AÇOLIYOR ERKEKLERDE İSE BAŞINA VE ARKAYA DOĞRU DÜZ OLARAK GİDİP GELİYOR DENEYİN SONUÇ KESİN OLACAKTIR SLM
Selam dostum. Ben anlayamadım adam bir mantar tutuyor.kuş tepkisiz..Neye göre anlaşılıyor?Acıklarsanız sevinirimYahya SAYIN' Alıntı:Buda yabancıların Güvercinlerde cinsiyet tespiti, bu yöntemide sultan ve cennet-sevdalarda kullana bilirsiniz, ben denedim tutuyor...
Find gender of your Birds and Parrots