Sultan ve cennet-sevda papağanlarında cinsiyet belirleme (Yahya SAYIN)

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
      İhtiyacı olan arkadaşlar olabilir diye güncelledim. Bence süper bir yöntem. Bu vesile ile Yahya bey'e tekrar teşekkürler.
taş geldi ismail abi  :)
abi bunu denedim ama olmadı abi ya
aslında çok güzel bir yöntem

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER BENDE BİR KATKIDA BULUNAYIM BU İŞE BAŞLADIĞIMDAN BERİ MIKNATISLA SAPTIYORUM BU BÜTÜN CANLILAR İÇİN AYNI DİYORUM YALNIZ BEN FARKETTİMKİ İSREYEN DENEYEREK OKEY VERİR KIZGIN KUŞTA MIKNATISIN HAREKETİ DAHA AKTİF VE DAİRELERİN ÇAPI BÜYÜYOR SLM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
kemal akbulut' Alıntı:
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER BENDE BİR KATKIDA BULUNAYIM BU İŞE BAŞLADIĞIMDAN BERİ MIKNATISLA SAPTIYORUM BU BÜTÜN CANLILAR İÇİN AYNI DİYORUM YALNIZ BEN FARKETTİMKİ İSREYEN DENEYEREK OKEY VERİR KIZGIN KUŞTA MIKNATISIN HAREKETİ DAHA AKTİF VE DAİRELERİN ÇAPI BÜYÜYOR SLM
evil_idea

murat_denizli

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tokel
4 sultan papağanım var.bu yöntemi hepsinde  denedim.iğneyi sabit bir yere bağladım.ancak iğnenin hareketi yok denecek kadar az.hangi hareketi yaptığını çözemedim.nerde hata yapıyorum acaba?

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
valla abi süper bişey alkisd
benim bir çift sulatnım var aylardır besliyorum.üstad diye bildiğim birinden almıştım.aylar sonra yumurtladılar.
ama yumurluyan bana erkek diye verdiği kuş scared

demekki bigi gerçekten sınırsızmış bye_kiss bye_kiss bye_kiss bye_kiss

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
süper bir paylaşım teşekkürler yahya bey ben bu yöntemi şimdi jako cinsi papağanımda denedim düz çizgi çiziyor ne kadar doğru bilmiyorum ama dişi diye düşünüyorum zaten dişi diyede tahmin etmiştim ama dna  yapılması gerekiyor bu yöntem ne kadar jako cinslerinde etkilidir bilmiyorum

kadir bayram

Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
bayram
valla güzel paylaşım.jakolar içinde aynı uygulama ile bi sonuca elde edilebiliniyormu acaba..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Niyazi DALKIRAN' Alıntı:
süper bir paylaşım teşekkürler yahya bey ben bu yöntemi şimdi jako cinsi papağanımda denedim düz çizgi çiziyor ne kadar doğru bilmiyorum ama dişi diye düşünüyorum zaten dişi diyede tahmin etmiştim ama dna  yapılması gerekiyor bu yöntem ne kadar jako cinslerinde etkilidir bilmiyorum
Bu konuda bişey diyemiyeceğim...

erdines25

Yeni Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
GEDİKLİ
S.A YAHYA ABİ ÇOK GÜZEL Bİ VİDEO İDİ ÖNCEDEN İZLEMİŞ İDİM ŞİMDİ İZLEYEMİYORUM SORUN VERİO SİTE

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Erdi GEDİKLİ' Alıntı:
S.A YAHYA ABİ ÇOK GÜZEL Bİ VİDEO İDİ ÖNCEDEN İZLEMİŞ İDİM ŞİMDİ İZLEYEMİYORUM SORUN VERİO SİTE
Sanırım youtubeden kaynaklı bir sorun bende ulaşamıyorum...Pc ye de format attıgımda bütün arşivim silinmiş...İnşaAllah en kısa zamanda yeni video eklerim...:(

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Konu içeriği biraz kapalı gibi olmuş.
Tam olarak nasıl belli oluyor mıknatıs yöntemiyle dişi veya erkek olduğu ?
Mıknatısı bir ipe bağlayıp kuşun üstünde tutuyoruz bu anlaşıldı ama sonrası önemli.
Dişi olunca mıknatıs nasıl hareket ediyor erkek olunca nasıl hareket ediyor ?

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
EĞER KUŞUN POPOSUNUN ÜZERİNE 1 2 CM YUKSEKLIKTE SABİT 15 20 CM İPE BAĞLI OLARAK GAYET KUVVETLİ BİR MUKNATIS HANİ ŞU BUZDOLAPLARINDA BULUNAN MAGNETLERDEN ÇIKARARAK KULLANABİLİRSİNİZ EĞER YOK OLMADI DERSENİZ KUŞUNUZUN TTERS TUTARAK TAM POPOSUNUN ÜZERİNE TUTUN BEN BUNA ULTRASYON LAKABI TAKTIM VE DİŞİLER KIZGINSA YUK YAZDIM DAİRELER ÇOK AÇOLIYOR ERKEKLERDE İSE BAŞINA VE ARKAYA DOĞRU DÜZ OLARAK GİDİP GELİYOR DENEYİN SONUÇ KESİN OLACAKTIR SLM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
EĞER KUŞUN POPOSUNUN ÜZERİNE 1 2 CM YUKSEKLIKTE SABİT 15 20 CM İPE BAĞLI OLARAK GAYET KUVVETLİ BİR MUKNATIS HANİ ŞU BUZDOLAPLARINDA BULUNAN MAGNETLERDEN ÇIKARARAK KULLANABİLİRSİNİZ EĞER YOK OLMADI DERSENİZ KUŞUNUZUN TTERS TUTARAK TAM POPOSUNUN ÜZERİNE TUTUN BEN BUNA ULTRASYON LAKABI TAKTIM VE DİŞİLER KIZGINSA YUK YAZDIM DAİRELER ÇOK AÇOLIYOR ERKEKLERDE İSE BAŞINA VE ARKAYA DOĞRU DÜZ OLARAK GİDİP GELİYOR DENEYİN SONUÇ KESİN OLACAKTIR SLM
alkisd alkisd

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Meleezyalı üreticiler , kısacası Avrupalı kullanıyor...Biz paylaşınca hurafe deniyor, bilimsel açıklama isteniyor...Ama çok konuşan muhalefet edenlerinbile gizlice işin işinden çıkamayınca kullandığını duyuyoruz... smileki smileki smileki