Mehmet bey kafanıza yatmadı ise kullanmaya bilirsiniz... Kimseden bu paylaşımı kullanmaları halinde de para talep etmiyoruz... bye_kissmhadra' Alıntı:şakamı yapıyorsun Yahya kardeşim??
nasıl bir mantıklıaçıklaması var??
Selahattin abi dün Yavuz abi ile birlikte muhabbet kuşlarında da bu yöntemi birlikte denedik...Sultanlarda, cennet ve sevdalarda oldugu gibi Muhabbet kuşlarında da; erkeklerde '' -------- '' , dişi muhabbetlerde ise '' O '' çiziyor... bye_kissSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Yahya cinsiyeti belli olmayan muhabbet yavrularında denedinmi hiç
ayrıca senin bu konuyu sabit konular içine koydum bulunması kolay olsun diye
Yahya çok iyi oldu bu işi yalnız iğne ipliği sabit bir yere bağlayıp denemek lazım senin videoda kuşu tutmakta zorlandığını gördüm iğne ipliği sabit biryere bağlayıp kuşu iki elle tutmak lazım gibi geliyor banaYahya SAYIN' Alıntı:Selahattin abi dün Yavuz abi ile birlikte muhabbet kuşlarında da bu yöntemi birlikte denedik...Sultanlarda, cennet ve sevdalarda oldugu gibi Muhabbet kuşlarında da; erkeklerde '' -------- '' , dişi muhabbetlerde ise '' O '' çiziyor...
Kanarya da denemedim ama kanaryacılarında kullandığını duydum.murat_denizli' Alıntı:acaba kanaryalarda işe yarar mı?zira yavru kanaryalarda cinsiyet belirlemek biraz sıkıntılı.ustalar ancak fisine bakarak anlayabiliyorlar.
nasıl yani özgür bey !..ozgurdemirbas' Alıntı:dalga geçiyor gibi![]()
Benim kümesimde Sultan, cennet, sevda, muhabbet var, ben özellikle sultan ve cennet-sevdalarda takıldığımda bu yöntemi kullanırım...Bence %99 dogruluk payı var...Kimseden para istemiyoruz, isteyen kullanır, aklına yapmayanda kullanmaz... bye_kisshasanhasan' Alıntı:paylaşım için teşekkürler peki cennetlerdede bu yöntem oluyormu
Yahya SAYIN' Alıntı:Benim kümesimde Sultan, cennet, sevda, muhabbet var, ben özellikle sultan ve cennet-sevdalarda takıldığımda bu yöntemi kullanırım...Bence %99 dogruluk payı var...Kimseden para istemiyoruz, isteyen kullanır, aklına yapmayanda kullanmaz... bye_kiss