ufuk bey durum nedir nekadar koruyor etkisi nasıldır bilgi verebilirmisiniz.Ufuk İNAN' Alıntı:İvermectin içeren ilaçlardan birini kullanabilirsiniz. Bunlar enjeksiyonluk çözelti şeklinde satılırlar. Ticari isimleri farklı olabilir bunlara pek kafanızı yormayın (Baymec,vilmectin vs..) şu an en uygun fiyatlısı vilmectin sanırım. Ben Bayer firmasının Baymec ürününü kullanıyorum ve suluklarına koyuyorum. Dozaj olarak 1 litre suya 1 ml ekleyip karıştırıyorum. İlacın sulukta 24 saat kalmasından ve kuşlarınızın iyice içtiklerinden emin olun.
Ahmet bey ilaçlı suyu içen kuşlarda 1 ayı geçkin süre haşere sıkıntısı yaşanma ihtimali oldukça düşüyor.Vücutlarında mevcut haşere varsa dökülüyor. Her ay aynı tarihlerde ilaçlamayı tekrarlamanızı tavsiye ederim. Birde ilacı kullandıktan sonra arkasından kuşlara vitamin desteği vermeniz iyi olur.Ahmet ÇETİN' Alıntı:ufuk bey durum nedir nekadar koruyor etkisi nasıldır bilgi verebilirmisiniz.
Avromec aynı ölçülerde olmalıVeysel ÖZDEMİR' Alıntı:Baymec %1 2lt suya 2ml koyup vermeniz ve her ay tekrarlamanız gerekir.