SULUKLARA KATILABİLECEK BİT,PİRE İLAÇLARI HAKKINDA

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ARKADAŞLAR SULUKLARINA KATIP BİT ,PİRE İÇİN ÖNLEM ALABİLECEĞİM İLAÇLAR VARMIDIR.TAVSİYELERİNİZİ BEKLEMEKTEYİM.SAYGILAR

haritaci26

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
TOKGÖZ
S.a Ben forumda yaptıgım araştırma sonucu vilmectin adlı ilacı uygun gördüm ve temin ettim enselerıne kullandım ama sularına daha atmadım bırden yuklenmek ıstemedım kuşlara vilmectini araştırmanızı öneririm bir cok konu var saygılar...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Vilmectin türü ilaçlar enselerine 1 damla damlatılarak kullanılabilir en etkilisi bu yöntemdir

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
vilmectin enseye bir damla damlatarak kullanabilirsiniz.. ama suluklara koyarak icirilmesini önermiyorum kana karisiyor.. enseden damlatılınca deri altında kalıyor.. daha etkili bence..

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
İvermectin içeren ilaçlardan birini kullanabilirsiniz. Bunlar enjeksiyonluk çözelti şeklinde satılırlar. Ticari isimleri farklı olabilir bunlara pek kafanızı yormayın (Baymec,vilmectin vs..)  şu an en uygun fiyatlısı vilmectin sanırım. Ben Bayer firmasının Baymec ürününü kullanıyorum ve suluklarına koyuyorum. Dozaj olarak 1 litre suya 1 ml ekleyip karıştırıyorum. İlacın sulukta 24 saat kalmasından ve kuşlarınızın iyice içtiklerinden emin olun.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
enseye damlatılanı kullanmak istemiyorum çünki kuşların sayısı fazla yakalayıp tektek enselerine damlatmak kuşlar açısından stresli diye düşünüyorum o yüzden yine etkili olabilecek sularına karıştırılan bir ilacı daha kullanışlı buldum..

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Ufuk İNAN' Alıntı:
İvermectin içeren ilaçlardan birini kullanabilirsiniz. Bunlar enjeksiyonluk çözelti şeklinde satılırlar. Ticari isimleri farklı olabilir bunlara pek kafanızı yormayın (Baymec,vilmectin vs..)  şu an en uygun fiyatlısı vilmectin sanırım. Ben Bayer firmasının Baymec ürününü kullanıyorum ve suluklarına koyuyorum. Dozaj olarak 1 litre suya 1 ml ekleyip karıştırıyorum. İlacın sulukta 24 saat kalmasından ve kuşlarınızın iyice içtiklerinden emin olun.
ufuk bey durum nedir nekadar koruyor etkisi nasıldır bilgi verebilirmisiniz.

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
Baymec %1 2lt suya 2ml koyup vermeniz ve her ay tekrarlamanız gerekir.

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
ufuk bey durum nedir nekadar koruyor etkisi nasıldır bilgi verebilirmisiniz.
Ahmet bey ilaçlı suyu içen kuşlarda 1 ayı geçkin süre haşere sıkıntısı yaşanma ihtimali oldukça düşüyor.Vücutlarında mevcut haşere varsa dökülüyor. Her ay aynı tarihlerde ilaçlamayı tekrarlamanızı tavsiye ederim. Birde ilacı kullandıktan sonra arkasından kuşlara vitamin desteği vermeniz iyi olur.